Ce frumoasă este fiica lui Augustin Viziru: „Îți seamănă leit!”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 15:00

Duminică, 14 iunie, Augustin Viziru (40 de ani) a devenit pentru prima oară tată. Iubita actorului a adus pe lume o fetiță, Maria. În prezent, actorul se află în finala competiției TV Ferma.

Ce frumoasă este fiica lui Augustin Viziru: „Îți seamănă leit!”

Recent, în mediul online, Augustin a publicat mai multe imagini în care este surprins alături de fiica lui. „Azi am făcut treabă în casă! ❤️”, a scris în descrierea uneia. Și „Plimbarea de seară cu tati meu! ❤️”, în descrierea alteia.

Fotografiile cu fiica lui Augustin Viziru le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Doamne, cât de dulce și frumoasă poate să fie!! ; Frumusețe de copil!! Am văzut în tine, Augustin Viziru, din cât s-a văzut la TV, un adevărat leu și un model de urmat pentru cine înțelege! Respect maxim de la o persoană pentru care ai devenit un model de urmat! 😘❤️

Felicitări pentru această minunăție! ♥️ Și felicitări pentru că ești un exemplu și un model de caracter demn de urmat. Tu și Elena sunteți câștigători orice se va întâmpla în finală (la Ferma). ♥️

Vai, cât de frumoasă. Cu tine seamănă! ; Este o prințesă mică! Îți seamănă leit!”, acestea au fost doar câteva dintre comentariile primite de actor.

Augustin nu vrea să dezvăluie numele viitoarei sale soții

Augustin Viziru nu vrea să facă publică relația despre care știu doar apropiații lui. „Am aflat anul trecut de noua iubită a lui Augustin, de faptul că vor să păstreze sarcina și că își doresc să se căsătorească.

Este foarte discret cu viața lui particulară și nu vrea să știe toată lumea ce face. Mama lui este foarte fericită că se va așeza la casa lui și se bucură că toate îi merg ca pe roate”, transmitea o persoană apropiată actorului în urmă cu ceva timp, potrivit Click!.

Foto: Instagram

Citește și:

Rita Ora, amendată pentru organizarea unei petreceri aniversare în ciuda restricțiilor

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

Soțul Daianei Anghel a suferit un infarct: „Urmează să-i facă toate analizele”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter