Augustin Viziru și iubita lui au avut COVID-19: „Nu am scăpat”

De Adelina Duinea, pe

În iunie 2020, Augustin Viziru (40 de ani) a devenit pentru prima oară tată. Iubita actorului a adus pe lume o fetiță, Maria. Recent, invitat în platoul emisiunii ShowBiz Report, actorul a dezvăluit că el și iubita lui au avut COVID-19.

Augustin Viziru și iubita lui au avut COVID-19: „Nu am scăpat”

„Am noroc de o fetiță foarte cuminte, doarme noaptea. Nici nu pot explica în cuvinte ceea ce simt. Nu am înțeles ce se întâmplă cu mine când s-a născut. Mergeam cu 20 km/h, mergeam desculț. În primele două zile dormeam iepurește.

Mi-e greu să mă trezesc, dar când o văd îmi sare somnul. Dimineața o mai las pe maică-sa să mai doarmă și o iau, o schimb, o spăl, îi fac masaj, stau cu ea. Acum semăn cu tata, nu mai sunt rebel. El mereu îmi spunea să îi fac o fetiță.

Eu cred că toate se întâmplă la timpul potrivit. Acum sunt pregătit mental, știu ce să fac pentru ea ori de câte ori are nevoie. S-a schimbat totul. Acum iau jucării, hăinuțe pentru ea, schimb scutece.

E sănătoasă, e frumoasă, e ce trebuie. Seamănă cu mine, dar și cu mama ei”, a spus actorul în emisiunea ShowBiz Report. Ulterior, Augustin a dezvăluit că atât el, cât și iubita lui au contractat noul coronavirus.

„Am avut COVID-19. Oricât ne-am protejat, nu am scăpat, dar am făcut o forma ușoară”, a mai declarat. Totodată, Augustin a vorbit despre căsătorie: „În momentul de față noi suntem o familie. Avem tot ce ne trebuie.

Dacă o să fie cazul, vom face și pasul ăsta. Nu e cazul să mă schimbe iubita, eu sunt un tip greoi, am noroc că ea mă înțelege. Ne-am cunoscut frumos, formăm o familie frumoasă.

La vreo șase, șapte luni a venit și copilul. Nimic nu a fost plănuit, dar s-a întâmplat. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șefa mea! Am două șefe, una mică și una mare”.

Foto: Instagram

Citește și:

Oana Mareș, despre preotul care i-a botezat copilul: „Nu o să uit toată viața. Soțul mă ținea să nu…”

Radu Vâlcan, primele declarații despre numele celui de-al treilea fiu

Smiley, primele declarații despre numele fiicei lui cu Gina Pistol

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter