Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

De Unica.ro, pe

Mama actorilor Augustin (40 de ani) și Lucian (44 de ani) Viziru, Irina, a fost internată în spital la finalul lunii martie, după ce a contractat noul coronavirus. „Am dus-o la Matei Balș cu Salvarea și totul este bine.

Este sub control, conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru la vremea aceea, în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Intrat virtual în direct în emisiunea La Măruță, Lucian Viziru a dezvăluit cum se simte mama lui acum. Actorul a părăsit România în urmă cu mai bine de 7 ani și locuiește alături de soția lui, Ema, și de fiul lor, Mihai Adrian, în Germania.

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

Lucian a dezvălui că mama lui se simte mai bine acum, dar că s-a temut că ar putea să o piardă. „A stat aproximativ 10 zile în spital. A fost bolnavă. Am vorbit cu ea în fiecare zi pe What’s App. Chiar mi-a fost frică să nu o pierdem pentru că s-a simțit rău.

A tușit întruna. Chiar a fost foarte rău. În cele din urmă, au dat-o afară din spital. Nu mai aveau suficiente paturi pentru ceilalți bolnavi de COVID-19. Acum este bine. Este acasă, este sănătoasă și, Doamne-ajută, așa să fie în continuare.”

Citește și:

Ce a determinat-o pe Lili Sandu să studieze nutriția. „A început cu o problemă de sănătate”

Familia lui Nelu Ploieșteanu susține că solistul a fost neglijat de personalul medical

Ce poftește Adela Popescu în timpul sarcinii. „Simțeam că o să mor dacă nu mănânc”

Pe 4 martie 2021, Lucian și soția lui au aniversat 11 ani de la logodna lor. Actorul nu mai activează în prezent în domeniul artistic, ci este antrenor de tenis. Deși iubește ceea ce face, Lucian a admis că, dacă i s-ar propune, nu ar refuza oferta de a reveni pe platourile de filmare.

În plus, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Lucian nu mai poate antrena pentru moment, dedicându-și timpul unei noi pasiuni, Tik Tok. Soția lui, Ema, este nutriționist.

„Soția mea este nutriționist specializat în bucătărie vegană. Cu Mihai e mai problematic acum, cu școală online. Facem sport și vlog în timpul liber. Profesoara lui mi-a zis că are ureche foarte bună.

Poate reușește să facă ceva din treaba asta, deși eu mi-aș dori să se facă jucător de tenis, dar nu-l oblig. Important e să fie fericit și să facă ceva cu pasiune”, mai spunea Lucian la începutul anului 2021, potrivit Spynews.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter