Au trecut 4 ani de la moartea Ionelei Prodan. Ce conțin și cât au costat pachetele împărțite de Anamaria Prodan

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 10:53

Mama Anamariei Prodan (49 de ani), solista Ionela Prodan, s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, la vârsta de 71 de ani, răpusă de cancerul pancreatic. Recent, impresara a făcut pomana de 4 ani a regretatei interprete de muzică populară.

Au trecut 4 ani de la moartea Ionelei Prodan. Ce conțin și cât au costat pachetele împărțite de Anamaria Prodan

S-au făcut 24 de pachete constând numai din produse de post, aflându-ne în prezent în postul Paștelui. Fiecare pachet ar fi costat 200 de lei, impresara cheltuind astfel 4.800 de lei pentru pomană.

Gabriela Lucuțar, cea care a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu punerea la punct a acestor detalii, a declarat pentru Fanatik: „Am lucrat câteva zile alături de Anamaria, a fost foarte atentă la toate detaliile. Mi-a spus că nu contează prețul și că totul trebuie să fie la înălțime pentru mama sa”.

În pachete au fost puse humus, măsline, pate de post, zacuscă, dulceață, sarmale de post, băuturi răcoritoare, prăjituri de post, cornulețe, alune, colivă, desert din soia, avocado și salam din soia, printre alte alimente.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda după declarațiile interpretului despre averea mamei sale, Ionela Prodan

Cât îi costă pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf educația fiului lor. Bebe urmează o școală privată

Anamaria a venit la Cimitirul Bellu din Capitală într-un cojoc, o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri. „La noi în familie nimănui nu i-a fost frică de moarte. (…) Toată viața am avut o relație specială cu mama, chiar dacă nu am avut-o de mică lângă mine”, mărturisea impresara în 2019.

Tatăl Anamariei, Traian Tănase, a fost polițist. Prima lui soție a fost tot o celebră interpretă de muzică populară, Mărioara Tănase, care a murit la doar 30 de ani, într-un accident rutier.

Traian Tănase s-a stins din viață în 1992, la 54 de ani, și a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, lângă prima soție. Tot aici avea să fie depusă și Ionela Prodan. Mama Anamariei Prodan a mai fost și ea căsătorită o dată, cu inginerul Toni Antohi.

Anamaria Prodan are trei copii, două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani), din primul mariaj cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, și un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), din fostul mariaj cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter