Arnold Schwarzenegger le cere iertare femeilor care l-au acuzat de hărţuire sexuală

De Ioana Tătaru, pe

 

Acuzat de mai multe femei că le-ar fi atins în mod indecent fără permisiunea lor acum 5 ani, actorul Arnold Schwarzenegger, le-a cerut iertare femeilor care l-au acuzat de hărţuire sexuală, într-un interviu pentru revista Men’s Health.

actorul-arnold-schwarzenegger.jpg

Arnold Schwarzenegger: „Îmi dau seama că am depăşit limita de câteva ori”

Într-un interviu recent pentru revista Men’s Health, actorul de 71 de ani a declarat că dacă s-ar putea întoarce în timp, le-ar trata diferit pe femeile din viaţa sa: „Privind în urmă, îmi dau seama că am depăşit limita de câteva ori şi am fost primul care şi-a cerut scuze pentru asta. Îmi pare rău şi îmi cer scuze!“, a declarat actorul.

Arnold Schwarzenegger: „Am vrut să mă asigur că nimeni, inclusiv eu, nu va mai repeta această greşeală”

„Când am devenit guvernator, am vrut să mă asigur că nimeni, inclusiv eu, nu va mai repeta această greşeală. De aceea am început nişte cursuri de prevenire şi informare cu privire la hărţuirea sexuală, pentru a înţelege, din punct de vedere legal, dar şi din punct de vedere comportamental, ce este acceptabil şi ce nu“, a adăugat Schwarzenegger.

Arnold Alois Schwarzenegger este un fost culturitst şi actor american originar din Austria, politican republican, care a servit ca cel de-al treizeci și optulea guvernator al statului California. Schwarzenegger și-a câștigat faima ca actor Hollywood-ian în filme de acțiune. În zilele când era campion mondial de culturism a fost supranumit „stejarul austriac” și „Arnold cel Tare”. Supranumele „Arnie” l-a dobândit în timpul carierei de actor, iar mai recent a fost numit „the Governator” (combinarea cuvintelor governor și terminator, după filmele din seria de filme Terminator). Arnold Schwarzenegger a fost ales în anul 2003 guvernator al statului California într-un scrutin special, numit recall election , menit să înlocuiască fostul guvernator al statului California, Gray Davis. Arnold Schwarzenegger și-a prestat jurământul ca guvernator la 17 noiembrie 2003,  pentru a servi restul mandatului lui Gray Davis până la data de 8 ianuarie 2007. La 16 septembrie 2006 a anunțat că va candida din nou pentru un mandat complet în alegerile pentru funcţia de guvernator, pe care, de altfel, le-a câștigat. În mai 2004 și 2007, Schwarzenegger a fost numit unul din cele 100 de persoane cele mai influente, pe acel an. Al doilea mandat s-a încheiat în 2010, el nemaifiind eligibil pentru un al treilea. Schwarzenegger a fost căsătorit cu ziarista și scriitoarea Maria Shriver, cu care are patru copii. În 2011 s-a aflat că el mai are un copil, cu o fostă angajată, motiv pentru care soția sa a hotărât să se despartă de el și să ceară divorț.

Citeşte şi: Arnold Schwarzenegger a făcut spectacol la Oktoberfest

Cum arată fetiţa lui Arnold Schwarzenegger din filmul „Comando”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter