Antonia rămâne căsătorită cu Vicenzo. Ce au decis instanțele

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 29 august 2018, 12:59
Antonia este vedeta care are parte de cel mai lung proces de divorț din showbizz-ul autohton de până acum. Artista, care între timp și-a refăcut viața alături de Alex Velea, cu care are doi băieței, i-a intentat proces de divorț soțului său, Vicenzo Castellano, încă din anul 2013, însă nici până astăzi nu s-a soluționat situația și, se pare, este departe de a se întâmpla asta.

Antonia și Vicenzo rămân în continuare căsătoriți în acte și se luptă pentru custodia fetiței, Maya, în vârstă de 8 ani, care în prezent este în grija tatălui și locuiește în Italia. Conform Libertatea, abia acum au aprobat judecătorii cererea Antoniei de a a se efectua ancheta socială la casa în care locuiește fiica acesteia, aspect care denotă că procesul de divorț este abia la început.

Antonia si Vincenzo Castellano

Procedurile sunt cu atât mai complicate, cu cât unul din soți este cetățean străin. Astfel, acestea au străbătut traseul de la Ministerul Justiției, la Ministerul Afacerilor Externe din România. După care, Ministerul de Externe din Italia, Ministerul Justiției din Italia și, în final, instanța judecătorească din raza locuinței: „Procesul de divorț al Antoniei mai are ceva de așteptat. Am avut termen în luna februarie, la instanțele din Italia și abia acum am primit aprobarea pentru efectuarea anchetei sociale la domiciliul Mayei (n.r. – fiica artistei, care trăiește la Napoli, alături de familia tatălui său)”, – a declarat, pentru Libertatea, avocatul artistei, Ioan Todan.

Fotografii în exclusivitate cu Antonia, Alex Velea și fiii lor, Akim și Dominic în revista UNICA Foto: Oltin Dogaru/UNICA

 

Un caz deosebit de interesant a fost, de asemenea, faptul că cei doi băieți ai Antoniei cu Alex Velea, Akim și Dominic, au fost trecuți în acte pe numele Castellano, așa cum era normal deoarece artista era soția lui Vicenzo. Cei doi s-au luptat mult pentru obținerea paternității, Alex fiind nevoit să-i dea în judecată pe Antonia și Vicenzo în 2016 pentru a putea să-și treacă copiii pe numele său. În urmă cu câteva luni, instanța judecătorească a dat verdictul în favoarea lui Velea, însă, se pare, va mai dura o lungă perioadă de timp până ce acesta va reuși să o declare pe Antonia soția sa și să-i poarte numele.

Citește și – Cine este și cum arată noul iubit al Doiniței Oancea

Citește și – Roxana Nemeș este singură de la începutul anului: “Mie îmi plac bărbații deștepți”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter