O iubește Anghel Damian pe Theo Rose? Ce a răspuns regizorul

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 21 septembrie 2022, 10:11

Anghel Damian și Theo Rose, care formează un cuplu de câteva luni, au fost prezenți în cadrul podcastului „La Mijloc”. Codin Maticiuc l-a întrebat pe regizorul serialului „Clanul” dacă o iubește pe cântăreață. Răspunsul a fost unul destul de evaziv.

Anghel Damian și Theo Rose trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva timp. Cei doi au fost extrem de discreți cu viața personală, dar s-au întâlnit recent în cadrul podcastului „La Mijloc” și au răspuns întrebărilor lui Codin Maticiuc cu privire la relația lor.

O iubește Anghel Damian pe Theo Rose? Ce a răspuns regizorul

Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu. Atenție! Rămâneți pe recepție. Anghel Damian?, l-a întrebat Codin Maticiuc pe Anghel Damian.

Vizibil surprins de întrebare, regizorul s-a ferit să dea un răspuns clar.

Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta, a răspuns acesta.

Relația dintre Anghel Damian și Theo Rose a fost făcută publică după ce doi au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. Tinerii îndrăgostiți au explicat că relațiile lor anterioare s-au terminat și nu a fost vorba de o infidelitate.

Citește și: Semnificația voaletelor negre purtate de Regina consoartă Camilla și de Kate Middleton la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle a renunțat la acest accesoriu

Camilla, reacție nervoasă la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ce a făcut-o să-și piardă cumpătul în public

Cimpoierul Reginei, omagiu impresionant la înmormântarea Elisabetei a II-a. Paul Burns o trezea pe suverană în fiecare dimineață cu sunetul cimpoiului său

Imaginile care au emoționat o lume întreagă. Doi dintre cățeii Reginei Elisabeta a II-a și poneiul ei preferat au participat la înmormântarea suveranei

Anghel Damian, despre Theo Rose: „Este un om excepțional”

Întrebat într-un interviu recent despre relația cu Theo Rose, Anghel Damian nu a dorit să ofere detalii și a explicat motivul pentru care preferă discreția cu privire la viața privată.

Vă mărturisesc că nu aș vrea să intru foarte mult în detalii despre viața noastră privată și o să ofer și o justificare. (…) E foarte greu să povestești ceva just despre intimitatea ta și lumea să înțeleagă exact ce vrei să spui (…) Chiar cred că situațiile de genul acesta nu pot fi descrise, pentru că trebuie să simți, să gândești ceea ce am simțit și am gândit ca să poți să înțelegi. Prefer această discreție, pentru că e important să trăim noi, nu să trăim prin gura lumii sau prin articole de presă, a explicat regizorul.

Anghel Damian și Theo Rose sunt și colegi pe platourile de filmare ale serialului Clanul, difuzat de Pro TV. Regizorul a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale.

Theo face un rol extraordinar (…) Este un artist complex, cu un talent desăvârșit, atât în muzică, cât și în actorie. Mă bucur că a reușit să-și descopere această latură și să urmeze un drum, care cred eu, va fi foarte lung și bine bătătorit și pe partea asta a actoriei. O apreciez ca un întreg, nu vreau să subliniez o calitate în detrimentul alteia. Este un om excepțional, a mai mărturisit Anghel Damian.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter