Anghel Damian, dezvăluiri despre relația cu Lia Bugnar după despărțire: „Nu există niciun soi de problemă”

De Unica.ro, pe

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au despărțit recent, după o relație de nouă ani. Cei doi au rămas în relații bune, mai ales că lucrează împreună.

Anghel Damian și Lia Bugnar au fost mereu discreți cu viața personală și în ciuda faptului că despărțirea lor a fost foarte mediatizată, au fost foarte rezervați în declarațiile cu privire la acest subiect. Cei doi lucrează împreună pentru noul serial de la Pro TV, „Clanul”, proiect în care este implicată și Theo Rose, actuala iubită a lui Anghel Damian.

Anghel Damian, dezvăluiri despre relația cu Lia Bugnar după despărțire: „Nu există niciun soi de problemă”

Regizorul a dezvăluit pentru Playtech-Impact cum se înțelege cu fosta lui iubită.

Pentru niște oameni maturi, care se admiră reciproc, este firesc să poți continua o relație profesională exact în termenii în care ea a fost dezvoltată.

În general, în toate contextele de lucru există o separație foarte limpede între viața profesională și viața personală și atâta vreme cât noi suntem maturi și înțelegem situația în întregime, nu există niciun soi de problemă, a declarat Anghel Damian.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum solista Cristiana Răduță

Maurice Munteanu, noi declarații despre conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

George Simion a anunțat programul complet al nunții sale, unde 10.000 de persoane sunt așteptate

Ce au făcut Simona Halep și Toni Iuruc după ce s-a zvonit că antrenorul sportivei, Patrick Mouratoglou, le-a interzis să se vadă la turnee

Anghel Damian, despre Theo Rose: „Este un om excepțional”

Anghel Damian și Theo Rose trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi vor să-și țină relația departe de ochii lumii și nu au oferit detalii din viața lor privată.

Vă mărturisesc că nu aș vrea să intru foarte mult în detalii despre viața noastră privată și o să ofer și o justificare. (…) E foarte greu să povestești ceva just despre intimitatea ta și lumea să înțeleagă exact ce vrei să spui (…) Chiar cred că situațiile de genul acesta nu pot fi descrise, pentru că trebuie să simți, să gândești ceea ce am simțit și am gândit ca să poți să înțelegi.

Prefer această discreție, pentru că e important să trăim noi, nu să trăim prin gura lumii sau prin articole de presă, a explicat regizorul.

În schimb, Anghel Damian a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei lui de viață în ceea ce privește colaborarea de la serialul „Clanul”.

Theo face un rol extraordinar (…) Este un artist complex, cu un talent desăvârșit, atât în muzică, cât și în actorie. Mă bucur că a reușit să-și descopere această latură și să urmeze un drum, care cred eu, va fi foarte lung și bine bătătorit și pe partea asta a actoriei. O apreciez ca un întreg, nu vreau să subliniez o calitate în detrimentul alteia. Este un om excepțional, a mai mărturisit Anghel Damian.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter