Angelina Jolie și Brad Pitt, proces pentru custodia copiilor

De Oana Savin, pe
Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este departe de a se fi încheiat. La doi ani după ce au anunțat că se despart, cei doi nu au reușit să ajungă la un acord privind custodia celor șase copii. Astfel, ei vor începe o grea bătălie judiciară pe data de 4 decembrie.

Deși au încercat să își rezolve diferențele cu ajutorul unui judecător privat și se specula că ar fi ajuns la un acord, lucrurile sunt departe de a fi soluționate.

Procesul în care se va dezbate custodia copiilor și se va decide asupra bunurilor și proprietăților celor doi va începe pe 4 decembrie și va dura între două și trei săptămâni.

La final, un judecător va decide cum vor fi împărțite bunurile celor doi actori care nu au semnat niciun acord prenupțial, dar și cum va fi împărțită custodia celor șase copii: Maddox, 16 ani, Pax, 14 ani, Zahara, 12 ani, Shiloh, 11 ani şi gemenii, Vivienne şi Knox, de 9 ani, notează TMZ.

Angelina își dorește custodia completă a copiilor, în timp ce Brad Pitt vrea custodie comună și niciunul nu intenționează să renunțe.

Brad și Angelina formau, în urmă cu câțiva ani, cel mai iubit cuplu de la Hollywood, iar astăzi viața lor pare să se fi transformat într-un infern. Dacă actrița a ales să se implice în activități umanitare, fostul ei soț s-a refugiat în compania prietenilor.

Citește și: Cum arată „Cel mai sexy bărbat în viață”

Citește și: Fiica lui Paul Walker a împlinit 20 de ani. Cum arată Meadow la cinci ani de la moartea actorului

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter