Andreea Răducan este însărcinată. Fosta gimnastă va deveni mămică pentru a doua oară

De Mădălina Manole, pe
Andreea Răducan este însărcinată pentru a doua oară. Fosta gimnastă va deveni mămică și va aduce pe lume un băiețel.

Andreea Răducan, în vârstă de 35 de ani, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și abia așteaptă să-și strângă bebelușul la piept. Anunțul că este însărcinată pentru a doua oară a fost făcut chiar de sportivă pe conturile de socializare, acolo unde a și publicat o fotografie cu burtica de gravidă:

Andreea Raducan insarcinata a doua oara

Trăind pentru a doua oară cel mai minunat sentiment pe care Dumnezeu ni l-a oferit nouă, femeilor! #recunoscătoare#sarcină#băiețel#îmiiubescfamilia”, – a scris Andreea Răducan pe Instagram.

Andreea Răducan trăește de 8 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Daniel Tandreu, cel care în anul 2016 i-a și devenit soț. Cei doi mai au împreună o fetiță, pe nume Amira Sophia, în vârstă de 2 ani.

Andreea Raducan si sotul sau, Daniel

Andreea Răducan, multiplă campioană olimpică și mondială la gimnastică, în prezent preşedinte al Federației Române de Gimnastică, s-a retras din activitate în anul 2002. Andreea Răducan a rămas în istoria gimnasticii românești atât grație performanțelor sale, amintind că a câștigat aur pe echipe și argint la sărituri la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydnei, cinci titluri mondiale, o medalie de argint şi una de bronz la Campionatul Mondial, o medalie de argint şi una de bronz la Campionatele Europene, dar și grație nedreptății la care a fost supusă la Jocurile Olimpice de la Sydnei, atunci când i-a fost retras titlul olimpic la individual compus ca urmare a faptului că a fost depistată pozitiv cu o substanță aflată în medicamentul pe care l-a luat pentru răceală.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter