Andreea Marin pregătește un film: „În septembrie va fi gata”

De Mădălina Manole, pe
Andreea Marin le pregătește o surpriză de proporții fanilor. Îndrăgita prezentatoare TV a luat prin surprindere pe toată lumea cu ultimul mesaj transmis pe contul său de socializare.

După o vacanță petrecută în Spania, Andreea Marin nu a ales drumul spre casă, ci și-a continuat călătoria către Italia, însă nu înainte de a-și anunța fanii și prietenii virtuali de planurile pe care le are în industria cinematografică: „Bună dimineața, pretuiește viața! După filmările din Spania, plec spre o alta destinatie: Italia. Ochiul camerei de luat vederi va descrie o poveste la rădăcinile căreia mi-am propus demult sa ajung. Îmi place să descopar oameni si povesti, să verific adevarul lor si apoi sa le spun mai departe. În septembrie filmul va fi gata și mă voi bucura să vi-l împărtășesc. Pe curând!” – a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Totodată, Andreea Marin a lăsat să se înțeleagă că a fost plecată în vacanță cu noul său iubit, consulul Adrian Brâncoveanu, după ce a publicat o imagine în care apar picioarele sale și ale unui bărbat, iar mesajul care însoțește fotografia este grăitor: „Împreună!”Andreea Marin pregătește un film: "În septembrie va fi gata"

Citește și – Lidia Buble a leșinat în timpul concertului, iar Pepe a căzut sub scenă

Citește și – Catrinel Sandu s-a operat: “Pot să spun că mi-a salvat viața”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter