Andreea Marin a împlinit 46 de ani! „Nu e o vârstă. E o bijuterie”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 22 decembrie 2020, 12:08

Marți, 22 decembrie 2020, Andreea Marin a împlinit 46 de ani. În mediul online, prezentatoarea TV a numit cei „46 de ani” ai ei „o bijuterie”, nu o vârstă. Moderatoarea emisiunii Nu Există Nu Se Poate este mama unei fiice, Ana Violeta, care a împlinit 13 ani cu o săptămână în urmă, pe 15 decembrie.

Andreea Marin a împlinit 46 de ani! „Nu e o vârstă. E o bijuterie”

„46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, să fie așa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere, să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele.

Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea că voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu există nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

De mai bine de patru ani, Andreea formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, fostul Consul al României în Libia. Perechea locuiește deja de ceva timp împreună.

Fiica Andreei Marin a împlinit 13 ani cu o săptămână în urmă

Violeta este fiica prezentatoarei TV din mariajul cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior (52 de ani). „Atât erai de pitică, draga mea … Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva …

Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin pe Instagram, în dreptul a două fotografii cu Violeta.

„La mulți ani frumoși ca ea! ; La mulți ani! Ești superbă! ; O păpușă de fetiță! 😘😘😘 La mulți ani, Violeta! ❤️❤️ ; La mulți ani, păpușică!”, au scris Simona Pătruleasa, Elena Gheorghe, Geanina Ilieș și Corina Caragea.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea. Este cu 11 ani mai tânăr decât ea

Ce planuri are Andreea Marin de Crăciun? „E o lună plină de bucurii”

Ce carieră își dorește fiica Andreei Marin să urmeze? „M-am mirat, o noutate absolută”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter