Andreea Mantea, despre iubitul ei: „Nu-l ascund!”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 21 octombrie 2020, 16:28

Andreea Mantea (33 de ani) este o femeie împlinită. Prezentatoarea de televiziune are o carieră de succes și un fiu absolut adorabil, David, în vârstă de 5 ani.

Surse din preajma prezentatoarei povestesc că Andreea este o fire solitară și rezervată, care nu se deschide cu ușurință în fața nimănui.

Andreea Mantea, despre iubitul ei: „Nu-l ascund!”

De câțiva ani, însă, vedeta TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o dezvăluie.

De curând, totuși, vedeta a publicat prima imagine alături de acesta. În fotografie, Andreea și partenerul ei sunt surprinși sărutându-se la apus.

Cu toate acestea, identitatea bărbatului rămâne încă necunoscută. În cel mai recent videoclip publicat pe YouTube, Andreea a vorbit deschis despre relația lor.

„Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, l-a întrebat vedeta TV pe partenerul ei, aflat în spatele camerei de filmat.

A continuat apoi, „Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit.

Odată cu vârsta vine și maturitatea. N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum … unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă.

Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că ăsta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a mărturisit Andreea Mantea, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Jean-Claude Van Damme a salvat de la moarte o cățelușă chihuahua cu acte false

Ashley Graham lasă din ce în ce mai puține imaginației. S-a fotografiat nud

Roxana Blagu, mesaj înlăcrimat pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de 7 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter