Andreea Ibacka, prima declarație despre sarcină

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 20 iulie 2018, 13:52
Andreea Ibacka este însărcinată și se pregătește să devină mămică pentru prima oară. Îndrăgita actriță va naște la sfârșitul lunii noiembrie.

Andreea Ibacka a fost prezentă în platoul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv și a vorbit pentru prima oară despre sarcină: „Am 21 de săptămâni de sarcină, patru luni jumătate. Am simțit dinainte, am avut toate simptomele și instinctul nu m-a înșelat. Mi-am făcut testul de sarcină fără să-l anunț pe Cabral și a fost o mare bucurie pentru amândoi. Este un copil foarte dorit și consider că am consumat toate etapele firești ale relației noastre. Am călătorit foarte mult, ne-am consolidat cariera și era firesc să se întâmple asta. Eu am avut marele noroc să mă simt bine și sunt recunoscătoare pentru asta. Nu am avut grețuri, doar că la început am mâncat mai mult și aveam stări de somnolență. După ce l-am anunțat pe Cabral, ne-am anunțat părinții, frații și bunicii. I-am invitat pe toți la masă și le-am dat vestea. Toți au fost foarte emoționați și au plâns de bucurie.” – a povestit Andreea Ibacka.andreea ibacka si adela popescu

Andreea și Cabral își amenajează în prezent locuința și cu toate că așteptau acest moment, iată că, totuși, sarcina i-a luat prin surprindere: „Ne simțim pregătiți cu toate că decizia de a amâna venirea copilului a fost cu scopul de a avea totul aranjat în viața noastră și iată că nu a fost așa. În acest moment casa noastră este un adevărat șantier și noi stăm într-un apartament undeva aproape. Cel puțin până în toamnă sperăm să terminam dormitorul copilului.(…) Sunt împăcată. Deși viața mea e în cutii și saci de gunoi, eu mă simt mai liniștită și nimic din jur nu reușește să mă enerveze.” – a dezvăluit soția lui Cabral.

Dacă Andreea, 32 de ani, va deveni mamă pentru prima oară, Cabral, 40 de ani, deja se mândrește cu statutul de tată. Îndrăgitul prezentator TV mai are o fată, pe nume Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka, finalizat în 2006: „Sper să nu fim niște părinți prea perfectioniști și paranoici. Cabral are experiență si îl văd implicat, iubitor, ințelegător, prezent. Mi-aș dori să nasc natural, am toleranță la durere. Doctorul a zis că nu există o problemă pentru care n-aș putea să nasc natural, dar abia la final se va pronunța.”

Citește și – Mara Bănică a dezvăluit dieta cu care a slăbit 15 kilograme

Citește și – Anamaria Prodan dezvăluie secretul căsniciei perfecte

Sursă foto: Facebook, captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter