Cabral, dat peste cap de mesajul primit de la Inoke, fiica sa: „A fost o chestie foarte ciudată. Nu are legătură cu banii” / VIDEO

De Oana Savin, pe

După o pauză de trei luni, Cabral revine pe micile ecrane. Înainte de a apărea din nou în emisiunea „Ce spun românii”, simpaticul prezentator a povestit câteva lucruri despre cei trei copii ai lui.

Invitat în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV, Cabral Ibacka a povestit despre copiii lui, Inoke, Namiko și Tiago.

Mesajul de la Inoke care l-a șocat pe Cabral

Cabral a povestit cum se afla la filmările pentru cel mai nou sezon al emisiunii „Ce spun românii”, când a primit un mesaj de la fiica lui cea mare, Inoke, în vârstă de 20 de ani. Prezentatorul a mărturisit că nu se aștepta sa primească prea curând un astfel de mesaj.

„Copiii sunt foarte bine. Tiago este în perioada în care începe să descopere și începe să vorbească. Namiko este terorista de serviciu”, a spus Cabral despre copiii pe care îi are cu actrița Andreea Ibacka.

Cât despre Inoke, fiica sa cea mare, prezentatorul a spus că l-a surprins foarte plăcut.

„Ailaltă mare mi-a trimis mesaj acum două seri. Mă suna, dar eram în filmare. Și până să o sun m-am uitat pe mesaj și a fost o chestie foarte ciudată. Că nu e vorba de bani, e vorba de momentul la care a ajuns copilul tău. „Măi, iar mi-ai trimis bani”. Bun, las-o așa. „Nu-mi mai trimite, am salariu”. Băi nene!”, a povestit Cabral Ibacka, căruia nu îi vine să creadă cât de mare a crescut fata lui și a Luanei Mitran.

Citește și: Andreea și Cabral Ibacka au decis să își prezinte fiul întregii lumi. Cum arată Tiago Ibacka / FOTO

Citește și: Andreea Ibacka, o mamă modernă. Cum își cresc actrița și Cabral copiii: „Naivitatea nu-ți servește în momentul în care intri în lumea reală” / Exclusiv

Citește și: Andreea Ibacka, dezvăluiri inedite despre viața cu doi copii și neînțelegerile cu Cabral: „Mi-aș dori ca soțul să mă felicite la megafon”

Citește și: Cabral, ținta unor înșelătorii pe Facebook: „Urmează să îmi iau o țeapă cât Coloana Infinitului”

Prezentatorul este pregătit să revină la „Ce spun românii”

Cabral a dezvăluit că el a știut de la început cât timp va avea pauza de la televiziune, în momentul în care și-a anunțat urmăritorii de pe rețelele de socializare despre faptul că nu va mai apărea o perioadă pe micile ecrane.

„Nu putem să ne programăm toate lucrurile așa cum vrem noi. Trebuie să le programăm și în funcție de echipă, de studio, de ce vrem noi. Eu știam din start cât intru în pauză. Doar că nu mi s-a mai întâmplat niciodată în 25 de ani de muncă treaba asta”, a explicat prezentatorul de la PRO TV.

La aflarea veștii că show-ul de divertiment este retras din grila postului de televiziune, internauții s-au declarat nemulțumiți și l-au cerut înapoi pe soțul Andreei Ibacka.

Astfel, Cabral Ibacka revine în forță și cu voie bună, pregătit să aducă din nou zâmbetul pe buzele celor de acasă.

Emisiunea „Ce spun românii” revine din 6 martie, de la orele 18:00 pe Pro TV.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cabral Ibacka

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter