Andreea Bănică, victimă în trafic! S-a bătut cu un şofer de TIR!

De Unica.ro, pe

Invitatã în aceastã searã în emisiunea „Te pui cu blondele?”, Andreea Bănică a fãcut o dezvãluire care i-a lãsat pe toţi fãrã cuvinte.
Intrebatã de una dintre blonde dacã a luat vreodatã bãtaie de la un bãrbat, Andreea Bănică a mãrturisit: „M-am bãtut cu un TIR-ist! Eram la Bacãu, în urmã cu vreo şapte ani, era o coadã mare de maşini, iar eu, ca o blondã veritabilã, am trecut în faţa tuturor.
Deranjat, şoferul de TIR a coborât imediat: „M -a împins cu uşa, m-a lovit cu portiera în spate, aşa cã i-am tras şi eu un dos de palmã. Eu îs mai bãtãuşã! Am început sã mã bat cu el, dãdeam din mâini şi din picioare! Cert e cã m-a julit rãu pe picior, încât a doua zi pentru concert, mi-am mascat vânãtãile cu fond de ten!
Alãturi de Andreea, Ruby şi Mihai Morar fac echipã şi îşi testeazã cunoştinţele de cultura generalã cu armata de blonde a lui Negru. Cu ce curiozitãţi i-au întâmpinat blondele pe cei trei invitaţi rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie incendiarã „Te pui cu blondele?”, numai la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter