De ce nu vrea Dan Negru să își vadă fiul bucătar. „Avea Păunescu o vorbă: Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn!”/ Exclusiv

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 27 aprilie 2023, 10:14

Dan Negru are convingerea că cei doi copii pe care îi are se pot realiza atât în țară, cât și pe hotare, de aceea nu ține la ideea de a-i vedea la cele mai mari unități de învățământ.

Cu toate astea, prezentatorul de la Kanal D recunoaște că ar fi tare dezamăgit dacă fiul lui și-ar dori să devină bucătar, chiar dacă tot mai mulți se visează Chefi.

Dan Negru a făcut mai multe dezvăluiri pentru UNICA. RO despre familie, întâlnirea cu Valeriu Lazarov și banii câștigați.

Dan Negru: „Dacă îți dă Dumnezeu în traistă minte, îți dă. Dacă nu, poți să te duci și la Oxford, tot prost ești”

“Cum dă Dumnezeu acum. Cunosc oameni care au studiat în Anglia și sunt proști. Nu cred în astea. Dacă îți dă Dumnezeu în traistă minte, îți dă. Dacă nu, poți să te duci și la Oxford, tot prost ești”, spune Dan Negru pentru UNICA.RO.

Prezentatorul de la Kanal D recunoaște că și-ar fi dezamăgit tatăl dacă ar fi ales să își dovedească talentul în bucătărie și să facă o carieră din asta și același sentiment îl încearcă și pe el.  

Citeşte și: Regretul lui Dan Negru. Cum a ratat proiectul de la Hollywood cu Florin Piersic. „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion” / Exclusiv

„Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult”

„Am văzut că e o modă cu gătitul. Dacă al meu ar veni la mine să îmi spună că se face bucătar, aș fi tare dezamăgit. Nu zic rău de meseria asta. Dacă eu i-aș fi zis tatălui meu că vreau să mă fac bucătar, mă bătea. Mi-ar fi zis: ‘Ți-am dat meditații la matematică și tu cu ciorba, cu polonicul’. Cred că și lumea asta exagerează, toți vor să se facă Chefi.

Cu tot respectul pentru meserie, hai să arătăm că putem și mai mult. Avea Păunescu o vorbă: ‘Să îți fie copilul cu o treaptă mai domn’. Respect meseria, am drag pentru toți cei care o practică, dar dacă mi-ar zice fiul meu că se oprește după 10 clase și se duce să se facă Chef… Nu se poate”, mărturisește el pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Dan Negru, despre cum își crește copiii: „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor” / Exclusiv

Copiii lui Negru, impresionați de Selly și Dorian Popa

Dara și Bogdan nu sunt pasionați de ecrane, ci doar de zona asta de YouTube. „De exemplu, eu sunt vecin cu  Aurelian Temișan, stăm în aceeași zonă. Sau mai vin o grămadă de prieteni din lumea televiziunii. Ai mei nu au nicio treabă cu ei. Nu îi cunosc pe mulți. Am doi prieteni care atunci când vin aștia mici sunt tot timpul în sufragerie, Selly și Dorian Popa.

În rest, poate să vină oricine. Părintele Necula mai vine pe la mine, nu au nici o treabă. Când vine Selly nu se mută de acolo, stau gură cască. Asta e generația lor”, susține Dan Negru.

Cum a început dragostea pentru televiziune

Dan Negru crede că viața i-a schimbat-o întâlnirea cu Lazarov. De aceea, astăzi, îi aprinde câte o lumânare , iar un gând îl poartă către el.

„El m-a adus în zona asta. Mie nu îmi plăcea televiziunea. Lazarov, Titus Munteanu, ei m-au convins. Eu lucram la radio. Cred că Dumnezeu îți dă în viață trei sau patru întâlniri importante, poate să fie o soție, o iubită, un prieten, un mentor. Dacă nu ești pregătit să le primești, te-ai dus”, adaugă el pentru UNICA.RO.

Citeşte și: Ce a pățit Dan Negru în India. „Am fost la un pas de dezastru. M-a salvat soția!”

„Am câștigat 120 de mărci pentru o prezentare când 3000 de mărci era un apartament”

Deși a câștigat binișor din televiziune, Dan Negru și-a întregit veniturile și din evenimentele pe care le-a prezentat. La un moment dat, a luat pentru o prezentare 120 de mărci, când 3000 de mărci era un apartament.

„Se câștiga bine și la TVR în anii ăia, dar prezentam la mare tot felul de evenimente, cum erau concertele Genius, pentru 100 de mărci. În 1993 am prezentat la Craiova un concert, cred că Iris cânta, era mai mult rock-ul la modă, și am câștigat 120 de mărci. Erau bani mulți. 3000 de mărci era un apartament”, mai spune prezentatorul de la Kanal D.

Foto: Facebook, Pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter