Andreea Bălan și George Burcea divorțează la tribunal: „Urmează să depunem actele”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 martie 2020, 17:29
Andreea Bălan și George Burcea sunt la un pas de semnarea actelor de divorț. Cu toate că fanii încă sperau într-o împăcare, cei doi par mai convinși ca niciodată că asta este cea mai bună soluție.

Andreea Bălan și George Burcea, după o perioadă tensionată, au decis că este cel mai bine să pună capăt căsătoriei și în acest sens se pregătesc să înainteze actele la notariat: „Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi, pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele.

Citește și – Motivul despărțirii dintre Andreea Bălan și George Burcea: „I-a spus că nu o iubește”

Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalele (sâc!) sunt acum în pauză… Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne”.

Andreea Bălan a ţinut să precizeze că nu mai dorește ca numele ei să mai fie asociat cu cel al lui George Burcea. Cât despre cele două fetițe pe care le au împreună, fără îndoială, acestea vor rămâne în custodia artistei:  Nu există cale de întoarcere şi nu doresc să mai fiu asociată ca imagine de el, probabil nici el, deci nu vrem să mai fim asociaţi. Asta este, viaţa merge înainte separat. Fetele sigur că vor rămâne la mine, cu domiciliul la mine”, – a mai precizat Andreea Bălan, conform cancan.ro.

Citește și – George Burcea, dosar penal. Actorul a fost prins la volan după ce a consumat substanțe interzise

Andreea Bălan și George Burcea au împreună două fetițe, pe Clara și Ella, iar în galeria foto de mai sus poți să vezi imagini cu cei patru din vremea în care erau uniți într-o familie!

Vezi aici imagini de la ruperea turtei mezinei, Clara, petrecere la care George Burcea nu a participat!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter