Andreea Bălan și George Burcea, detalii despre divorț. Artista vrea custodia exclusivă a fetițelor

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 mai 2020, 15:21
Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu câteva luni. Atunci actorul a părăsit locuința conjugală și și a început un schimb de replici agresiv între cei doi în mediul online. Între timp, Andreea a depus actele de divorț, iar acum ies noi detalii la iveală.

Andreea Bălan își dorește să ceară în instanță custodia totală a celor două fetițe pe care le are cu George Burcea, Clara Maria și Ella Maya: “Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic”, au dezvăluit surse din anturajul artistei pentru Cancan.

Citește și – Lora și Ionut Ghenu, probleme în Bali mai grave decât coronavirus: ”Să sperăm că totul va fi bine”

George Burcea ar urma să aibă un program strict de vizite în urma divorțului. Totodată, în calcul intră și averea celor doi: o vilă impresionantă, multe bunuri de valoare, dar și mașina, însă toate îi vor reveni Andreei Bălan după ce se va pronunța divorțul pentru că au fost cumpărate din banii ei, obținuți din cariera muzicală. Cu toate astea, conform sursei citate, George Burcea ar fi contactat un avocat în încercarea de a obține mai multe beneficii de pe urma divorțului.

Citește și –  Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter