Andreea Antonescu, despre relația cu soțul său: „Există zvonuri în continuare despre divorț”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 21 mai 2019, 17:41
Andreea Antonescu și soțul său, Traian Spak, sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Sienna, în vârstă de 8 ani. Din cauza distanței dintre cei doi, având în vedere că acesta locuiește în America din 2013, unde are o afacere în domeniul tranzacțiilor auto, iar Andreea are concerte în România, nu de puține ori s-a zvonit că mariajul lor nu funcționează și că cei doi ar fi la un pas de divorț.

Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani, a oferit un interviu pentru perfecte.ro în cadrul căruia a vorbit sincer și deschis despre relația pe care o are cu soțul său, dar și despre zvonurile legate de divorțul său: „Există zvonuri în continuare despre divorțul meu și, după 4 ani de zile, la aceeași întrebare răspund fără un fundament, dar când e să fie ceva o să anunț, promit. Eu și soțul meu avem o relație la distanță, vorbim aproape în fiecare zi, pe Facetime, el fiind încă în America, acolo unde lucrează. În general, obișnuiește să vină în țară de ziua Siennei, doar că anul acesta fetița noastră a decis să își serbeze ziua de naștere într-o excursie și a zis că ar prefera să fie fără mami și tati. 

Andreea Antonescu, despre relația cu soțul său: „Există zvonuri în continuare despre divorț"

Sunt superdeschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînțeles că îi spun că există și părți negative, că diferența dintre noi în primul rând e vârsta, că sunt mult mai experimentată decât ea… De multe ori mă înțelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în „papucii” părinților mei și știu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită”, – a declarat Andreea Antonescu pentru sursa citată.

Andreea Antonescu si fetita sa, Sienna

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter