Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:”Nimic nu este pe vecie”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 24 iunie 2019, 15:12
Andreea Antonescu și soțul său, Traian Spak, sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Sienna, în vârstă de 8 ani. În ultima perioadă au tot apărut zvonuri despre divorț, însă dacă până acum au fost infirmate de artistă, de această dată situația s-a schimbat.

Andreea Antonescu și Traian Spak au fost nevoiți să petreacă o bună parte din mariaj la distanță, având în vedere că acesta locuiește în America din 2013, unde are o afacere în domeniul tranzacțiilor auto, iar Andreea are concerte în România. Ei bine, se pare că acesta este și motivul care stă la baza unui posibil divorț, variantă deloc exclusă de cântăreață: ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, – a spus Andreea Antonescu, conform wowbiz.ro.

Andreea Antonescu, prima declarație despre divorț:"Nimic nu este pe vecie"

Andreea Antonescu a recunoscut că distanța a fost un adevărat impediment în căsnicia lor, iar prietena sa a confirmat acest aspect: ”Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata. Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie”, – a spus una dintre prietenele artistei pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter