Andreea Antonescu divorțează: „Planurile noastre nu mai sunt comune”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 02 septembrie 2019, 18:48
Andreea Antonescu este în pragul divorțului. Artista și soțul său, Traian Spak, sunt despărțiți, cei doi urmând să întocmească procedurile legale.

Andreea Antonescu, în vârstă de 36 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit fără temeri despre divorțul iminent într-un interviu acordat pentru Revista Viva!: „În momentul acesta, atât eu, cât și Traian suntem două persoane libere! Nu mai suntem implicați într-o relație, decizie pe care am luat-o împreuna încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relație de prietenie și… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situația pe toate părțile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relație, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-și împlini visele, oricare ar fi ele. Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcții diferite, bănuiesc.

Divorțul nu s-a pronunțat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupați pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în țară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relație pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ține în vreun fel legați unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, – a declarat Andreea Antonescu pentru Revista Viva!.

Andreea Antonescu și soțul său, Traian Spak, sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Sienna, în vârstă de 8 ani.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Antonescu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter