Anca Țurcașiu, noi declarații despre divorțul de fostul soț

De Unica.ro, pe

Anca Țurcașiu (51 de ani) dezvăluia în vara anului 2020 că ea și medicul stomatolog Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de mariaj. Fosta pereche are împreună un fiu, Radu, în vârstă de 21 de ani, student la Pedagogie.

Anca Țurcașiu, noi declarații despre divorțul de fostul soț

Invitată recent în emisiunea Poezie și delicatețuri, difuzată de Prima TV, Anca a făcut câteva noi dezvăluiri referitoare la divorț. „Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere.

Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărtirisit solista, potrivit Click!.

În copilărie, Anca a fost puternic legată de bunicul ei. În aceeași emisiune, artista  a vorbit despre un gest pe care bunicul ei îl făcea și pe care l-a căutat ulterior în relaţiile avute. „Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu”, a mai spus artista, potrivit aceleiași surse.

Anca Țurcașiu este pregătită să iubească din nou

Pe 18 martie 2021, solista a lansat o nouă piesă, Vreau să dau reset!. Versurile au fost compuse de Loredana Cavasdan, având ca inspirație povestea de iubire a actriței.

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, este refrenul piesei.

„E vorba despre stima de sine, iubirea de sine. Abia atunci [când le ai] înveți niște lecții foarte importante în această viață, de a merge mai departe, pentru că despre asta este vorba”, a mărturisit actrița în emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și:

Anca Țurcașiu, acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Cum arată acum?

Anca Țurcașiu, în bikini la 50 de ani. Cât de bine arată! Cum se menține în formă?

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020, după un divorț pe timp de pandemie

„Am simțit că se sfârșește totul. Pentru că, uite și în meseriile noastre, noi, cei care eram obișnuiți să facem față cu greu provocărilor profesionale, dintr-odată să ni se zdruncine totul fără să înțelegi de ce. Te trezești dintr-odată și ți se pare că nu se poate merge mai departe. Dar se poate, acesta este mesajul piesei”, a continuat.

„Am găsit puterea în mine, chiar dacă am avut foarte mulți oameni aproape, foarte mulți prieteni care au fost și sunt alături de mine, (…) am găsit în mine puterea și n-aș fi reușit dacă nu făceam asta”, a mai spus.

Întrebată de Lora dacă mai crede în dragostea adevărată, Anca a răspuns: „Absolut! E lucrul cel mai important din această viață. Eu, personal, trăiesc pentru iubire, oferind iubire și cred că mă face cea mai fericită pe Pământul acesta iubirea. Absolut [sunt pregătită să iubesc din nou]”.

Întrebată ulterior de Cove ce urmează pentru ea acum, Anca a spus: „Aștept fluturi în stomac. El va veni”.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter