Anca Turcașiu a divorțat după un mariaj de 20 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 iulie 2020, 13:29

Anca Țurcașiu a divorțat după o căsnicie de aproape 20 de ani. Vestea neașteptată a fost dată chiar de artistă printr-un mesaj tulburător și deopotrivă emoționant, postat pe pagina sa de socializare.

Anca Țurcașiu, în vârstă de 50 de ani, a șocat pe toată lumea cu vestea dată. Îndrăgita actriță a mărturisit cu toată sinceritatea că mariajul său s-a destrămat, deși în urmă cu 3 ani, când un astfel de zvon a circulat în presă, artista a negat cu vehemență: „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, – a dezvăluit  Anca Țurcașiu pe contul de Facebook.

Citește și – A doua Lună Nouă în zodia Rac. Universul ne mai dă o șansă. Ce oportunități aduce zodiilor

Anca Țurcașiu a fost căsătorită cu George Cristian, de profesie medic stomatolog, împreună cu care are un fiu, Radu Alexandru, în vârsta de 22 de ani.

Citește și Lidia Buble și Răzvan Simion încă locuiesc împreună. Care este relația dintre ei în prezent

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter