Anamaria Prodan ar fi suspectă de coronavirus. A stat alături de unchiul său, infectat cu COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 iulie 2020, 17:15

Anamaria Prodan ar fi și ea suspectă de coronavirus. Impresara a stat alături de unchiul său pentru că se simțea rău, neștiind că acesta este infectat cu COVID-19.

Iulian Prodan, unchiul Anamariei Prodan, în vârstă de 90 de nai, a fost internat de urgență ieri, la Spitalul Matei Balș, după ce în ultimele zile s-a simțit foarte rău. Neștiind despre ce este vorba, nepoata sa, a stat alături de el pentru a-l îngriji. Conform Fanatik, Anamaria Prodan a sunat la 112, însă personalul medical care a sosit la locuinţa bătrânului prima dată și care nu avea niciun fel de echipament de protecţie specific anti-coronavirus, i-a spus că ar avea insolație și i-a recomandat să ia paracetamol, fără să-l testeze pentru noul coronavirus.

Anamaria Prodan a chemat din nou Salvarea, acesta continuând să se simtă rău, iar de această dată i-au spus că este vorba de o infecție urinară. Impresata, în disperare de cauză, a vorbit cu Gigi Becali şi a apelat la clinica acestuia pentru testul COVID. Astfel, a aflat că rezultatul a ieșit pozitiv și a făcut un scandal teribil: „Ana a înnebunit… Iulian este fratele mamei sale, Ionela Prodan, şi îl iubeşte la nebunie. A sunat câteva ore încontinuu la DSP, la spitale, şi nimeni nu a băgat-o în seamă. Timpul trecea, iar unchiul se simţea din ce în ce mai rău. Pur şi simplu i se închidea telefonul în nas.

Atunci, Ana a sunat la 112 şi a făcut un scandal teribil, întrebându-i pe cei de acolo dacă în halul ăsta s-a ajuns în România, să moară oamenii fără să-i pese nimănui! S-a lăsat cu ţipete, cu vorbe grele… Ana pur şi simplu şi-a ieşit din fire, ţipând că nu se poate aşa ceva! I-a ameninţat pe toţi, să vină cineva să-i ajute unchiul. Într-un final, în jurul orei 17:00, a sosit Salvarea şi l-a dus pe bătrân la Matei Balş”.

Citește și – Scandalul continuă. Iulia Albu, replică acidă pentru Andreea Bănică

„Ana este speriată, e în casă, nu se simte prea bine nici ea! Nu se gândeşte că ar avea COVID-19, dar nu-i vine să creadă ce se întâmplă în România anului 2020. Nu vrea să mai răspundă la telefoane, nu vrea să mai audă de nimeni. Îi e gândul doar la unchiul ei, nu o mai interesează fotbalul, nimic…” – au mărturisit apropiaţii Anamariei Prodan, pentru sursa citată.

Citește și – Brigitte Sfăt, agresată fizic de soțul său: ”Voi face plângere penală”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter