Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda după declarațiile interpretului despre averea mamei sale, Ionela Prodan

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) i-a dat replica interpretului de muzică populară Gheorghe Turda (73 de ani), după ce acesta din urmă a făcut o serie de declarații despre averea mamei sale, Ionela Prodan, care s-a stins din viață în aprilie 2018, la vârsta de 71 de ani, răpusă de cancerul pancreatic.

Anamaria Prodan, replică pentru Gheorghe Turda după declarațiile interpretului despre averea mamei sale, Ionela Prodan

Moștenirea primită de impresară de la mama ei ar fi inclus patru case, mai multe terenuri și conturi în bănci, două mașini, bijuterii în valoare de mii de euro și o serie de tablouri, toate însumând, potrivit Spynews, aproximativ două milioane de euro. Ionela Prodan ar fi pus în conturile celor patru nepoți, trei din partea Anamariei și unul din partea Ancăi, sora mai mică a impresarei, câte 30 000 de mii de euro, pe care să-i acceseze la vârsta de 18 ani.

Anamaria Prodan are trei copii, două fiice, Rebecca (22 de ani) și Sarah (21 de ani), din primul mariaj cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, și un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior (13 ani), din fostul mariaj cu Laurențiu Reghecampf (46 de ani).

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diasporă, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu”, a început Gheorghe Turda.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, detalii despre ultimele luni din mariajul cu Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „A greșit teribil”

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

„Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară. Nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă. Ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a încheiat artistul.

„Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri. Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva.

Îi trebuie prea mulți ani să socotească. Și să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest, îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea”, a replicat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter