Anamaria Prodan, pregătită de nuntă. „Facem și nuntă regală”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan (49 de ani) este pregătită să se recăsătorească. În vara anului trecut, impresara s-a separat de fostul soț, antrenorul Laurențiu Reghecampf (46 de ani). Recent, vedeta declara că „îi place foarte mult de un bărbat” care „o așteaptă să divorțeze”.

Anamaria Prodan, pregătită de nuntă. „Facem și nuntă regală”

„Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această… După care facem și nuntă regală”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Recent, impresara a fost invitată la un eveniment special în Dubai.

„A fost superb, superb, Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco. Anul acesta a fost organizat în Dubai din cauza COVID-ului. De obicei se ține la Monaco. Organizat de familia regală și de Grace Novel, cea care se ocupă de fundația Prințului Moștenitor al Dubaiului, șeicul Hamdam”, a povestit.

„Eu cunosc pe toată lumea din Dubai și din Emirate, în general. Îi respect și am o relație extraordinară cu casele regale și cu fiecare familie în parte. A fost somptuos, superb. Cei mai importanți soliști de operă au fost prezenți. A fost incredibil. A fost de o grandoare extraordinară. Rar în viață participi la evenimente de genul acesta și să ai statutul acesta este onorant. Sunt onorată”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf, despre iubita lui, Corina: „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună”

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Cu doar câteva zile în urmă, Anamaria a publicat o fotografie la brațul unui bărbat de origini arabe. Despre noul bărbat din viața ei, Anamaria a declarat: „E un bărbat care îmi place, dar iubitul oficial să spun «gata sunt cuplată», nu. Este un bărbat care îmi place în mod deosebit. Mie îmi place puterea la un bărbat, puterea adică să aibă demnitate. Domnul nu este român”.

„E dintr-o altă lume, o lume foarte sus, cu reguli aparte. E un bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat. Nu ne-am sărutat, mă ia în brațe de fiecare dată și atât. Sunt niște reguli pe care o femeie le impune și un bărbat dacă vrea ceva serios le înțelege”, a mai spus.

„Da, îmi place foarte tare de cineva și mă așteaptă până divorțez. Dacă viitorul meu soț sau iubit nu este perfect pentru copiii mei, dacă nu-și iubește copiii, dacă nu simt că va face orice pentru copiii mei, n-are nicio șansă”, mai declara Anamaria Prodan în emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Adiță Voicu, realizatorul emisiunii, a dezvăluit în emisiunea „Dimineața cu noi” (Kanal D) mai multe detalii după discuția cu Anamaria Prodan. „I-am văzut conversațiile cu băiatul ăsta, nu pot să zic cine este. Dar chiar există un bărbat în viața Anei și sunt mesaje frumoase, de viitor. Chiar e pe bune”, a explicat.

Tot de curând, Anamaria s-a fotografiat cu un buchet imens de trandafiri albi. În descrierea imaginii, impresara a pus mai multe emoticoane: „❤️❤️❤️🙌🙏😍”. Pentru moment, nu este clar de la cine a primit buchetul. Luna trecută, Anamaria a lăsat să se înțeleagă că s-ar fi logodit. „Da, vreau, mulțumesc”, a scris în dreptul unei imagini în care poartă un inel cu diamante.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter