Anamaria Prodan, noi declarații despre Laurențiu Reghecampf: „Să-i fie rușine”

De Unica.ro, pe

Anamaria Prodan a vorbit despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu copiii săi, precum și despre decizia pe care a luat-o în privința soțului ei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în prag de divorț, după un mariaj de 13 ani. Cei doi au pus punct relației lor în urmă cu câteva luni, după ce a ieșit la iveală faptul că antrenorul de fotbal se iubește cu o tânără care îi va dărui și un copil.

Anamaria Prodan, noi declarații despre Laurențiu Reghecampf

Deranjată de atitudinea și postările din mediul online făcute de cel care îi este încă soț, Anamaria Prodan ar fi făcut o serie de declarații tăioase la adresa acestuia.

Cât creier trebuie să ai să pui pe Instagram ecografia amantei când nu ți-ai văzut băiatul de 13 ani de un an? Fetele la fel, crunt și sadic. Ce suflet cumplit trebuie să ai când îți plânge zilnic băiatul și refuză să meargă la școală de rușine! Ce inima trebuie să ai să îi refuzi băiețelului tău să te vadă măcar o secundă că îți aduce COVID… și să minți orașul că nu te lasă soția și îți este frică că te bate!

Să te faci de râs să publici fotografie ostentativ cu iubita băiatului tău, în plin scandal mediatic cu mama acesteia care nu este de acord cu ceea ce faci, care știe ce fel de „bărbat” ești. Tu ca părinte care ți-ai băgat copiii nevinovați în firma amantei sau în zecile de firme pline ochi de nenorociri, este incredibil. Ce fel de părinte face așa ceva? Ce fel de părinte își întoarce copiii împotriva părinților? Este normal la tărtăcuța să facă așa ceva? Căci a învrăjbit și copiii lui unul împotriva celuilalt! ar fi spus Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Anamaria Prodan: „Nu ți-a păsat de durerea copiilor tăi”

Impresara susține, de asemenea, că Laurențiu Reghecampf a furat din banii familiei și își vorbește de rău familia.

Faptul că ți-ai bătut joc ani de zile de familia ta, că ai furat averea familiei tale ani de zile, că nu ți-a păsat de durerea copiilor tăi, totul fiind premeditat minuțios cu fiecare amantă găsită pe unde îți petreci zilele şi nopțile, denotă o mizerie absolută pentru care legea o să te pedepsească teribil.

Faptul că azi postează toate aberațiile în loc să își bage capul în nisip şi să-şi ceară scuze în faţa copiilor în primul rând denota laşitatea absolută!

Să nu îți vizitezi copiii şi să inventezi că nu te lasă soția să-i vezi e patetic în condițiile în care deja te-ai făcut de râs în faţa presei blocându-ți copiii care îți lasă comentarii cumplite la postările pe care le faci … jenant! a mai spus impresara.

Citește și: Xonia, despre probleme ei de sănătate: „Mi-e foarte frică de operație”

De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la „Survivor România”: „Nici pe 100.000 euro pe zi nu aș merge”

Ioana, fiica lui Mădălin Voicu, este însărcinată. Ce sex are bebelușul și ce nume va purta

Saveta Bogdan, amor ca-n adolescență la 76 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul de ziua ei

Anamaria Prodan, decizie radicală cu privire la Laurențiu Reghecampf

Tototdată, Anamaria Prodan ar fi luat și o decizie radicală cu privire la Laurențiu Reghecampf.

De azi ne dezicem definitiv de acest personaj hilar numit Laurenţiu Reghecampf care a abandonat domiciliul conjugal, copiii şi a devalizat repet premeditat îndrumat de amante tot ce agonisise familia lui. (…) De azi, noi familia, considerăm cum a declarat băiețelul meu mic ” tata a murit pentru noi” acesta este umilința şi lecția de viață pe care soția şi copiii i-au predat o lui Reghecampf.

De astăzi, familia mea nu mai deschide subiecte despre Reghecampf, căci este jenant din toate punctele de vedere. (…) Am tras cu familia și mi-am dorit ca băieții și fetele mele să aibă tată și să se mândrească cu el. Am tăcut eu ca să le fie lor bine, dar am realizat toți că am greșit. Trebuia să-l demascăm de mult și să-l trimitem unde îi este locul… departe de noi. 

Își bate joc de cel mic, lovește în cel mic postând sadic poze cu ecografii cu amanta cu toate nenorocirile vieții lui. Nu a contat nici măcar faptul că cel mic l-a implorat să vină să-l vadă măcar 5 minute. A refuzat categoric și a considerat că este ok să posteze imagini cu amanta făcute prin vacante pe ascuns. Să-i fie rușine! a mai spus Anamaria Prodan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter