Anamaria Prodan nu s-a mai putut ascunde! Mesajele incendiare de pe telefonul ei: „Există un bărbat în viața Anei și mesaje frumoase, de viitor”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 10:19

Anamaria Prodan a dezvăluit că este curtată intens după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, și că ar exista un bărbat în viața ei.

Anamaria Prodan a participat la podcastul „Fiță cu Adiță”, care va avea premiera vineri, 18 martie, pe canalul de YouTube „theXclusive”. În podcast, impresara a vorbit despre o posibilă nouă relație, printre multe altele, după cum relatează România TV.

Adiță Voicu, realizatorul acestui podcast, a dezvăluit la matinalul „Dimineața cu noi” de la Kanal D mai multe despre lucrurile pe care le-a aflat după discuția cu Anamaria Prodan. El susține că există un pretendent pentru fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf.

„Eu m-am uitat în telefon, vrei să te mint?” a explicat Adiță Voicu. „I-am văzut conversații cu băiatul ăsta, nu pot să zic cine este. Dar chiar există un bărbat în viața Anei și mesaje frumoase, de viitor. Chiar e pe bune”.

Citește și: Anamaria Prodan, cadou de la iubitul misterios? Ce a primit impresara

Citește și: Ramona Olaru a confirmat despărțirea de Cătălin Cazacu?

Citește și: Ce mult seamănă Anamaria Prodan și fiica ei cea mică, Sarah

Citește și: „Am suferit și încă o mai fac”. Theo Rose, mesajul cu care și-a surprins fanii

În podcast, Anamaria Prodan a vorbit în premieră despre o posibilă nouă cucerire, despre planurile ei de viitor. Ea chiar a spus că bărbatul cu pricina este dispus să o aștepte să finalizeze procesul de divorț dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

„Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!” a spus Anamaria Prodan. „El este dintr-o altă lume”. Fără să ofere mai multe detalii, ea a lăsat de înțeles că bărbatul cu pricina este din Emiratele Arabe Unite și se ocupă acolo de mai multe afaceri.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter