Anamaria Prodan, maestră la Photoshop

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 14:56

Anamaria Prodan (49 de ani) și-a dorit să fie și ea prezentă la transferul lui Nicolae Stanciu (28 de ani, mijlocaș ofensiv) în China, unde fotbalistul a semnat cu Wuhan Three Towns, potrivit GSP.ro. Pentru a lăsa această impresie, Anamaria a editat o fotografie, „lipindu-se” de colegii ei impresari.

Anamaria Prodan, maestră la Photoshop

Anamaria Prodan este impresarul lui Nicolae Stanciu, motiv pentru care a vorbit în mediul online despre transferul jucătorului de fotbal. „Mult succes, Nicolae Stanciu, la Wuhan”, a scris impresara în dreptul imaginii în care s-a adăugat ulterior, ajutată de Photoshop.

CONȚINUT VIDEO UNICA

În fotografia originală, surprinsă la Praga și postată de SPOCS, firma la care lucrează și Anamaria Prodan, impresara nu apărea, sportivul fiind însoțit de partenerii Anei. Cu toate acestea, Anamaria a fost menționată de agenția de consultanță sportivă în descrierea imaginii.

„Transfer mare și ambiții mari. Nicolae Stanciu merge la Wuhan Three Town Football Club! Am lucrat minunat împreună cu Sascha, Pavel, David, Ana (n.red.: Anamaria Prodan), Nir, Adrienne și Marko!”, a scris SPOCS, pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Anamaria Prodan, intervenție estetică nouă la nivelul feței

Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, secretul unei siluete perfecte la aproape 50 de ani

Anamaria Prodan a decupat o imagine cu ea postată la începutul anului, mai precis pe 3 ianuarie, folosită pentru a promova un tratament pentru piele, și a lipit-o lângă partenerii ei, pentru a fi „prezentă” la mutarea lui Stanciu de la Slavia Praga în China.

Pentru ca trucajul să pară real, firma de impresariat a șters imaginea originală și a postat fotografia editată de Anamaria Prodan. Nicolae Stanciu a publicat și el aceeași imagine prelucrată. Wuhan Three Towns, club promovat în prima ligă chineză la finalul sezonului 2021, a anunțat azi transferul lui Nicolae Stanciu. Mutarea era rezolvată încă de la începutul lunii februarie.

Foto: Instagram; GSP.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter