Anamaria Prodan, intervenție estetică nouă la nivelul feței

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 18:52

Anamaria Prodan a optat recent pentru o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Impresara și-a micropigmentat sprâncenele. Este vorba despre un proces simplu de introducere a unui pigment în stratul superficial al pielii. Rezultatul este un machiaj semipermanent menit să ofere chipului armonie.

Anamaria Prodan, intervenție estetică nouă la nivelul feței

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Micropigmentare Powder Effect pentru frumoasa Anamaria Prodan!!! ❤️ Suntem recunoscători că ne-a ales să avem grijă de sprâncenele ei și îi mulțumim pentru încredere! Fotografia este realizată imediat după procedură, când sprâncenele sunt inflamate și intense. După vindecare, acestea vor avea un aspect mult mai natural! 🤩”, a scris salonul în mediul online.

„Suntem acasă la Anamaria Prodan, unde tocmai am făcut retușul sprâncenelor, pentru că era necesar. Ele se vor vindeca și atunci vor arăta mult mai natural. Așteptăm 10 zile și revenim cu rezultatul după vindecare”, a mai declarat tânăra care s-a ocupat de procedură. „Sunt superbe! Îmi plac la nebunie. De trei minute am terminat și arată superb!”, a completat Anamaria.

Pentru această intervenție, prezentatoarea TV pare să-și fi depășit teama de ace. „Îmi e frică de ace. Nu îmi fac nimic la față. Cineva îmi face conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăiești bine”, mărturisea impresara în 2020, pentru Ciao.ro.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce relație are Anamaria Prodan cu primul soț, Tibi Dumitrescu, la aproape 15 ani de la divorț

Anamaria Prodan, declarații usturătoare despre Laurențiu Reghecampf: „Am muncit mult să-l fac cunoscut”

Gigi Becali, amendat pentru o serie de declarații făcute despre Anamaria Prodan. Reacția patronului FCSB

Cum se menține Anamaria Prodan în formă. „Am început foarte tare să am grijă de mine”

În anul 2015, Anamaria Prodan și-a scos implanturile mamare, după ce a descoperit că avea un nodul. Impresara a clarificat atunci că nu a fost vorba despre cancer, ci despre o măsură de precauție. În plus, prezentatoarea TV avea probleme cu spatele din cauza acestora.

În ultimii ani, despre impresară s-a speculat și că și-ar fi pus implanturi fesiere. Anamaria nu a confirmat niciodată speculațiile, însă.

„Anamaria nu mai știe cum să-i convingă pe cârcotași că nu și-a mărit fundul și că acum, după ce a slăbit, este mai vizibil și mai bombat, dar orice ar zice, tot nu o crede nimeni. Ce-i drept, merge la sala de sport și face anumite exerciții pentru tonifiere, precum și tratamente, dar n-ar apela la chirurgie, căci e sătulă de operații și nici nu este cazul”, spunea un apropiat de-al prezentatoarei, în iunie 2016, pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter