Anamaria Prodan dă de înțeles că s-a logodit: „Da, vreau, mulțumesc”. Fotografia cu inelul i-a surprins pe fani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 12:02

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan pare că a anunțat că s-a logodit. Impresara a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie neașteptată, cu un inel cu diamante, alături de care a scris mesajul „Da, vreau, mulțumesc”, de parcă ar fi fost cerută în căsătorie.

Zilele trecute, declarațiile lui Laurențiu Reghecampf s-au viralizat pe internet, după ce acesta a fost invitat la Cătălin Măruță în podcast și a spus partea lui de adevăr.

Acesta a spus că nu dorește să-i denigreze imaginea fostei soții, dar că se simte atacat de toate acuzațiile pe care aceasta i le aduce. „E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât, face lucruri care o să-i dăuneze la un moment dat lui Bebe. Indiferent cum aș fi, sunt tată lui. Cum ar fi să vin să spun ce făcea Anamaria, pentru că știu și eu. Na, din 15 ani de zile știu multe lucruri. Dar cum să vorbesc eu vreodată despre Ana. Aș fi cel mai fericit om din lume (n.red.: dacă Anamaria ar forma un nou cuplu), probabil atunci se va potoli”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter