Anamaria Prodan, cuprinsă de regrete: „Dan Alexa a predat o lecţie de viaţă și de educaţie bărbaţilor din România”

De Mădălina Manole, pe
Anamaria Prodan nu este deloc mândră de situația pe care a creat-o atunci când i-a dat un pumn în față antrenorului Dan Alexa și nici de amploarea pe care a luat-o în presă, însă încearcă să-și mențină o atitudine optimistă.

Anamaria Prodan a început să aibă regrete vizavi de conflict și încearcă să vadă partea plină a paharului în tot acest context care i-a adus, pe de o parte critici, și pe de altă parte ironii, ironii care s-au îndreptat și asupra lui Dan Alexa întocmai pentru că acesta nu a ripostat în niciun fel la pumnul primit de la impresară. Faptul că antrenorul a evitat o degenerare a conflictului și nu a avut nicio reacție după lovitura primită, ba chiar a plecat de la fața locului, i-a adus acuze din partea mai multor bărbați din fotbal, însă Anamaria a apreciat atitudinea lui Dan Alexa, o atitudine demnă de un domn: “Sunt atât de fericită că am lângă mine un astfel de antrenor, precum Dan Alexa. Sunt dezamăgită de reacţiile multor bărbaţi, cu “b” mic, din România, care spun:<< aoleo, târăşte-o pe jos, ia-o cu levierul, omoar-o, să vadă diferenţa dintre femeie şi bărbat>>. Nu! Dan Alexa a predat o lecţie de viaţă, de educaţie, tuturor bărbaţilor din România.

Eu, care trăiesc într-o lume a bărbaţilor, şi mă căiesc că am făcut lucrul ăsta şi îmi pare foarte rău, dar sunt foarte aprigă la mânie, spun că toţi cei care vor să fie numiţi bărbaţi, cu “B” mare, ar trebui să ia seama la Dan Alexa şi să înţeleagă că o femeie nu poate fi atinsă nici cu o floare. Noi, femeile, suntem greu de controlat. De aceea sunt cine sunt şi mă lupt pentru antrenorii şi jucătorii mei, fiindcă sunt aprigă. Repet, a fost un gest necontrolat, urât, pe care îl regret, dar sunt mândră să am un astfel de om lângă mine, să reprezint un asemenea antrenor, care a arătat ce înseamnă bărbăţia”, – a declarat Anamaria Prodan la România TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter