Anamaria Prodan a trecut prin clipe îngrozitoare: „Am rămas fără aer”

De Oana Savin, pe
Anamaria Prodan a trecut prin momente îngrozitoare pentru orice mamă. Fiica ei, Sarah, a suferit o accidentare în timp ce juca baschet, iar vedeta nu a putut fi alături de ea. A privit totul, neputincioasă, din fața televizorului.

Sarah Dumitrescu (20 ani) a debutat la finalul anului trecut în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul înainte de WNBA, liga profesionistã americană de baschet.

Fiica Anamariei ar putea deveni astfel a treia sportivă din România ajunsă la acest nivel. Deși locuiesc în țări diferite, pe continente diferite, Anamaria încearcă să nu rateze niciun meci al lui Sarah, chiar şi din faţa televizorului.

Acest lucru s-a întâmplat şi de curând, când Anamaria a fost nevoită să priveascã fără să poată face nimic accidentarea îngrozitoare pe care a suferit-o fiica ei.

Am rămas fără aer! Simţeam că se prăbuşeşte cerul! Mă uitam la televizor şi eram atât de fericită pentru Sarah, juca perfect, intrase perfect în meci, ne bucuram la fiecare coş pe care îl dădea şi cred că exact în momentul ăla am simţit că ceva s-a rupt în mine. Cred că o parte din mine a ştiut că s-a întâmplat ceva foarte rău!”, a mărturisit Anamaria Prodan.

O jucătoare cu un potential imens are dureri sfâşietoare!”, a anunţat comentatorul meciului, iar Anamaria nu mai putea rezista în faţa televizorului.

În secunda în care am văzut că nu se ridică şi tipa atât de tare a fost cumplit!”, a mai spus Anamaria.

Sarah este fiica Anamaria Prodan și a jucătorului de baschet Tiberiu Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți din 1998 până în 2007.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah.

Sursă foto: Arhivă, PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter