Ana-Maria Barnoschi are un nou iubit. Cine este tânărul

De Unica.ro, pe

Ana-Maria Barnoschi are un nou iubit. Vedeta TV și fostul ei logodnic, instructorul de fitness Marian Preda, s-au despărțit în decembrie 2020. Perechea era logodită din anul 2017.

La vremea aceea, Ana era una dintre dansatoarele trupei Fly Project. În timpul unui concert, Marian s-a așezat în genunchi pe scenă, i-a oferit inelul și un buchet de trandafiri.

Ana-Maria Barnoschi are un nou iubit. Cine este tânărul

„Au fost aproape 6 ani… Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubi o persoană cu toată ființa mea. Din păcate, drumurile noastre se despart azi.

Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la tine. Îți mulțumesc pentru tot! Ai grijă de tine, gălușcă”, a scris logodnicul asistentei TV în decembrie 2020, în mediul online.

Recent, Ana-Maria a publicat prima fotografie alături de noul iubit pe Instagram. Dansatoarea formează un cuplu cu Vlad Bălău.

Citește și:

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Ilinca Vandici, despre divorț: „Îmi pare rău să vă dezamăgesc”

Cum este tratată Claudia Pătrășcanu de Gabi Bădălău în privat. Mama solistei a spus tot

„Ana-Maria radiază lângă noul ei partener, însă are și toate motivele din lume, asta pentru că băiatul se poartă exemplar cu ea. Este bine educat, respectuos, o soarbe din priviri, o susține în tot ceea ce face și, în plus, este și foarte haios, aici semănând mult cu ea.

Toată vara vor fi pe litoral, probabil. Nu cred că au ratat vreun weekend până acum. Dacă le permite și timpul, și amândoi iubesc marea, atunci de ce nu”, relatează cancan.ro. Prima imagine cu perechea o puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

„O pereche frumoasă!; Frumoșilor!; Să vă iubiți pentru totdeauna!; Vă potriviți perfect!; Ce frumoși sunteți!; Toate cele bune în relație!; Cei mai frumoși! Sunteți un cuplu minunat! Să fiți fericiți toată viața!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter