America Express vs Survivor România 2023. La ce s-au uitat românii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 18:11

Debutul reality show-ului „America Express – Drumul Aurului”, de la Antena 1, a înregistrat în seara zilei de duminică, 15 ianuarie, cea mai bună audiență în topul lansărilor show-ului, din toate cele 5 sezoane, și a fost lider incontestabil de piață pe toate segmentele de public.

„America Express – Drumul Aurului” vs „Survivor România 2023”. Cine a câștigat în bătălia audiențelor

Luptându-se pe același tronson orar cu „Survivor România 2023”, „America Express – Drumul Aurului” a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 10 puncte de rating și 30.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.1 puncte de rating și 18.7% cota de piață.

Citește și – Maria Constantin se pregătește de nuntă, după eliminarea de la Survivor 2023: „Am plâns de fericire că mă întorc acasă” / Interviu exclusiv

Citește și – Cele mai amuzante afirmații ale concurenților „America Express” în prima zi pe Drumul Aurului: „Mi-ai stricat cariera cu dulcegăriile astea”

Citește și – Cine este Robert Moscalu de la Survivor România 2023. Meseria pe care o practică „războinicul”

Citește și – Ce a aflat Cătălin Scărlătescu despre iubita lui, Doina Teodoru, în prima cursă la America Express 2023: „Să-mi dai CV-ul”

La orașe, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 8.7 puncte de rating și 21.6% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.8 puncte de rating și 17% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării, show-ul a fost lider cu o audiență medie de 8.3 puncte de rating și 19.7% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 8.1 puncte de rating și 19.2% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 19:57-23:44, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 22:10, aproape 1,9 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane, a anunțat postul TV.

Ce s-a întâmplat în prima ediție America Express

Premiera America Express a adus startul unei curse uluitoare, începute în centrul Mexicului.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, sunt concurenții care au pornit într-o întrecere epuizantă, purtând după ei toate bagajele aduse inițial, în căutarea rucsacurilor America Express – în cel mai neașteptat loc, un cimitir.

Cea dintâi întrecere din acest sezon a adus surprize la linia de sosire: Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au ajuns primii la Irina Fodor. Ei au fost urmați de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și de gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar.

Cele trei perechi de vedete au intrat astfel în lupta pentru câștigarea primului Joker, o miză nou introdusă în desfășurarea competiției – iar cei care și-au adjudecat acest premiu au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, avantajul oferit fiind posibilitatea de a scădea 30 de minute din ora la care ajung în punctul de acordare a imunității.

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter