Cum a reacționat Mihai Albu când a aflat că fosta soție participă la America Express. Iulia Albu pleacă în aventură împreună cu iubitul

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 19 mai 2023, 14:51

Mihai Albu, fostul soț al Iuliei Albu, și-a spus părerea cu privire la participarea acesteia la America Express. Iulia Albu va participa la această emisiune alături de actualul ei iubit, Mihai Alexandru, cunoscut sub numele de Mike.

Primul gând al designerului de pantofi a fost la fiica sa, Mikaela, care locuiește cu mama ei, după ce, în urma divorțului, judecătorii au decis ca fata să aibă domiciliul la Iulia Albu.

Mihai Albu, despre participarea Iuliei Albu la America Express

Mihai Albu a dezvăluit că el știa deja de mai mult timp că Iulia Albu va participa la America Express împreună cu iubitul ei. Însă, creatorul de modă recunoaște că nu știe prea multe despre acest format.

„Am aflat de ceva vreme că Iulia va participa la acest concurs, dar nu știu prea multe despre proiectul tv. Nu știu nici perioada în care se va filma”, a afirmat Mihai Albu pentru Playtech.

Totodată, gândul designerului a mers către fiica pe care o are cu Iulia, Mikaela.

„Dar, cu siguranță, dacă fiica mea va rămâne singură, am speranța că va veni la mine, cât timp Iulia va fi plecată”, a precizat el.

Mihai și Iulia Albu au divorțat în anul 2013, după o căsnicie care a durat 9 ani. Cei doi au împreună o fată, Mikaela, în vârstă de 13 ani. După ce s-au despărțit, creatorul de modă a dezvăluit că el și fosta lui soție vorbesc foarte rar, iar atunci când o fac, subiectul este fiica lor.

Citește și: Iulia Albu și iubitul ei, concurenți în noul sezon al emisiunii America Express. Ce nume au mai fost vehiculate

Citește și: Iulia Albu, confundată cu fiica ei când s-a afișat nefardată. Cum arată vedeta fără strop de machiaj

Care sunt cele 9 echipe care vor participa la America Express 2024

Unica.ro a aflat care sunt cele nouă echipe care vor participa la America Express, după ce, zilele trecute, TV Mania a dezvăluit că Iulia Albu și Mihai Alexandru și Alexia și Aris Eram fac parte dintre concurenții noului sezon.

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Cleopatra Stratan și Edward Sanda
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • Iuliana Pepene și Sonia Simionov

Citește și: Mihai Albu iubește din nou. Cine este și cum arată iubita acestuia

Citește și: Ce părere are Iulia Albu despre noua iubită a fostului soț, Mihai Albu. Reacția ei a venit după ce designerul și-a prezentat partenera în spațiul online

Iulia Albu a declarat, în urmă cu mai mult timp, că a urmărit toate sezoanele „Asia Express”. Mai mult, aceasta a fost invitată în anul 2021 ca jurat al unei probe din cadrul acestei emisiuni.

Mona Segal, producătoarea emisiunii, a dezvăluit, recent, în podcastul lui Mihai Morar, că noul sezon al show-ului America Express – ce urmează să fie filmat anul acesta și difuzat la televizor în 2024 – va fi filmat în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihai Albu și Iulia Albu

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter