Amber Heard a fost amenințată cu moartea după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de violență domestică

De Ioana Tătaru, pe
Amber Heard susține, într-un articol de opinie scris pentru The Washington Post, că a primit amenințări cu moartea, dar și că a pierdut roluri importante, după ce l-a acuzat pe fostul soț, Johnny Depp de violență domestică .

Actrița se simte în pericol

Cunoscuta actriță americană (32 de ani) a intentat un proces de divorț de Johhny Depp (55 de ani), în anul 2016. Aceasta a declarat că a fost abuzată „verbal și fizic”, însă Johnny Depp neagă acuzațiile aduse, chiar dacă instanța l-a obligat să îi plătească 7 milioane de dolari fostei soții. Acum, cunoscuta actriță americană a povestit că se simte constant în pericol, în urma scandalului.

Johnny Deep

Amber Heard a fost nevoită să își schimbe numărul de telefon săptămânal

Aceasta a primit amenințări cu moartea, a fost nevoită să își schimbe numărul de telefon săptămânal și a evitat să mai iasă în public, fiind constant urmărită de paparazzi, care o urmăreau chiar și cu drone. Amber susține că a pierdut un contract cu o firmă importantă firmă, după ce lucrase timp de doi ani pentru campania de fashion care urma să fie lansată. Mai mult, a pierdut un rol pe care îl primise înainte de izbucnirea scandalului, iar producătorii seriei „Aquaman” au luat în considerare înlocuirea acesteia: „Scriu din ipostaza unei femei care a fost nevoită să își schimbe săptămânal numpărul de telefon, pentru că primeam amenințări cu moartea. (…) Mă simțeam în proces cu opinia publică – iar viața și bunăstarea mea depindeau de un val imens de acuzații pe care nu le puteam controla”, a scris Amber.

Actrița a mai dezvăluit cum prietenii și apropiații i-au spus că va fi trecută pe „lista neagră” a Hollywood-ului și că nimeni nu va mai vrea să lucreze cu ea: „Am avut rarul avantaj de a vedea, în timp real, cum instituțiile apără bărbații acuzați de abuz”, a mai spus Heard.

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter