Alina Vidican și Claude Senhoreti, prima apariție la TV împreună. Când va veni cuplul în România

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 septembrie 2021, 15:55

Alina Vidican (37 de ani) și soțul ei, Claude Senhoreti (46 de ani), pilot de curse și om de afaceri de origine braziliană, s-au căsătorit pe 26 august 2021. Intrați virtual în direct în emisiunea La Măruță, Alina și Claude au vorbit despre relația, dar și despre nunta lor.

Alina Vidican și Claude Senhoreti, prima apariție la TV împreună. Când va veni cuplul în România

Claude și Alina s-au logodit în aprilie 2021. Cuplul s-a cunoscut cu patru ani în urmă. „Ne-am cunoscut la o petrecere. A fost aniversarea unei clădiri, Porsche Tower din Miami, acolo ne-am întâlnit”, a spus Alina Vidican.

„Am văzut-o pe Alina de departe. Nu a fost greu să o văd, era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul. M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ne căsătorim”, mărturisea Claude în iunie 2021, pentru Fanatik.ro.

„Sunt foarte fericit. Am fost binecuvântați că ne-am întâlnit. Am fost sortiți să aparținem unul altuia, ne plac aceleași lucruri, deci de acum încolo va fi o adevărată plăcere să-mi împart viața cu Alina”, a mai spus Claude, în emisiunea La Măruță. „Nunta a fost minunată. A fost foarte obositor, dar și foarte frumos”, a completat Alina.

„Alina este tot timpul prezentă la cursele mele, de aceea mă bucur atât de mult că suntem împreună. Niciodată nu m-am gândit că mă voi mai căsători vreodată în viață, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc. E foarte pasionată de mașini și, pe lângă asta, foarte pasionată de curse. Am fost impresionat și mi-am zis că nu pot să las o asemenea femeie să-mi scape. Ea e aleasa”, a completat Claude.

Citește și:

Ce sumă a investit Alina Vidican în operațiile estetice

Ce s-a aflat despre logodnicul milionar al Alinei Vidican. Detalii din trecutul misteriosului Claude ies la iveală

De la Claude, Alina a primit ca dar de nuntă o mașină Lamborghini. „A fost în mod clar o surpriză. Ei îi plac mașinile foarte mult, așa că nu m-am putut gândi la un alt cadou. Nu prea-i pasă de diamante sau de alte lucruri, dar îi plac foarte mult mașinile. Mă bucur că i-am putut face acest cadou”, a mai spus Claude.

Legat de numărul invitaților de la nunta lor, Claude a adăugat: „A fost o mare provocare, într-adevăr. Mulți dintre invitați, dintre cei dragi nouă, membrii familiei mele din Brazilia, prieteni care ne sunt practic familie nu au putut veni din cauza COVID-19. Am vrut să avem cam 300-400 de invitați. Până la urmă, am avut doar jumătate din numărul dorit, dar a fost minunat”.

Alina și Claude nu au fost niciodată în România, însă vor veni în vizită în luna octombrie. „Sunt foarte entuziasmat de această călătorie în România. Vreau să vin. Luna viitoare am curse în Italia, iar apoi vom veni în România. Două, trei săptămâni vom sta”, a mai spus Claude.

În 2016, după separarea de Cristi Borcea (51 de ani), Alina s-a mutat în Statele Unite ale Americii, mai precis în Miami, Florida, alături de cei doi copii ai lor, Alexandru (9 ani) și Gloria (7 ani). Alina și Cristi au fost căsătoriți timp de 5 ani, din 2011 până în 2016.

Și Claude a mai fost căsătorit în trecut. Brazilianul și fosta soție, Beatrice, au doi fii, Filipe, în vârstă de 22 de ani, și Pedro, în vârstă de 20. Despre copii, bărbatul mai declara în iunie 2021, pentru WOWbiz: „Noi avem copii, dar poate în viitorul apropiat, cine știe, ne gândim la copii”.

Foto: Captură Pro TV; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter