Alina Vidican are probleme cu legea. Fosta soție a lui Cristi Borcea, la un pas de dosar penal

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 23 octombrie 2019, 15:07
Alina Vidican are probleme cu legea. Fosta soție a lui Cristi Borcea riscă să i se deschidă dosar penal pentru încălcarea anumitor reguli și restricții.

Alina Vidican s-a mutat în America după despărțirea de Cristi Borcea, tatăl celor doi copii ai săi și se pare că a devenit…o fire mai rebelă și spunem asta după ce blonda a fost amendată în nenumărate rânduri pentru depășirea vitezei. Aceasta conduce o mașină nu doar foarte scumpă, ci și foarte puternică și nu se sfiiește să apese pedala de accelerație, punând astfel în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Fosta soție a lui Cristi Borcea ar fi adunat din amenzi, până acum, aproape o mie de dolari, doar ultimele două amenzi fiind de 280, respectiv 160 de dolari, relatează WOWbiz.

Alina Vidican, cu toate că și-a plătit amenzile, riscă să i se întocmească dosar penal, aspect care i-ar îngreuna procesul de obţinere a cetăţeniei americane. Situația va fi soluționată de magistrații americani, Alina Vidican prezentându-se deja în fața instanței.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter