Alina Vidican s-a căsătorit. Ce cadou de nuntă i-a făcut soțul ei, Claude Senhoreti

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 27 august 2021, 12:06

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit pe 26 august, în Miami, SUA. Cei doi au avut parte de o nuntă fastuoasă, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Florida.

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, și milionarul de orgine braziliană Claude Senhoreti, s-au căsătorit după patru ani de relație. Nunta a avut loc la The Addison, în Boca Raton, o clădire istorică proiectată de arhitectul Addison Mizner în anul 1926. Invitații au fost rugați să respecte și un dress code: „black tie”, potrivit fanatik.ro.

Așa cum era de așteptat, Alina Vidican a ales pentru rochia de mireasă materiale de lux. La ceremonie a purtat o rochie de tip sirenă, iar la petrecerea de nuntă a ales tot o rochie albă, cu corset, dar amplă în partea de jos.

Citește și: Cristina Șișcanu a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească 27 de kilograme

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

O tânără de 23 de ani și-a omorât în bătaie fiica de 3 ani. Motivul i-a șocat și pe anchetatori

Antonia și Vincenzo Castellano, reuniți pentru aniversarea fiicei lor, Maya

Ce cadou de nuntă a primit Alina Vidican de la Claude Senhoreti

În dimineața nunții, Alina Vidican a fost răsfățată de soțul ei cu un buchet de flori superb. Claude Senhoreti a dezvăluit pe rețelele de socializare și ce cadou de lux i-a făcut frumoasei timișorence: o mașină marca Lamborghini, de culoare albă.

Acesta dezvăluia în urmă cu ceva timp că pasiunea pentru mașini a fost și cea care i-a unit. De altfel, s-au cunoscut chiar la deschiderea Porsche Tower din Miami. În aprilie 2021 s-au logodit.

Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim, a spus acesta pentru Fanatik.

Cei doi nu se află la prima căsătorie. Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea și au împreună doi copii: Alexandru și Gloria. După divorțul din 2016, timișoreanca s-a mutat în SUA.

Claude Senhoreti a depus actele de divorț în anul 2020, după șapte ani de căsătorie. Și el are doi copii: Filipe (22 de ani) și Pedro (20 de ani).

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter