Ce sumă a investit Alina Vidican în operațiile estetice

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 iunie 2021, 14:18

Alina Vidican (37 de ani) a suferit mai multe operații estetice în ultimii câțiva ani. În 2016, după separarea de Cristi Borcea (51 de ani), Alina s-a mutat în Statele Unite ale Americii alături de cei doi copii ai lor, Alexandru (9 ani) și Gloria (7 ani).

Alina s-a logodit recent cu actualul ei iubit, Claude (46 de ani), pilot de curse și om de afaceri de origine braziliană. Bărbatul ar fi cerut-o în căsătorie pe Alina la sfârșitul lunii aprilie.

Perechea s-a cunoscut în timpul în care Alina achiziționa un automobil, un Ferrari în valoare de 200.000 de euro. Mama Alinei, Mariana Vidican, este cea care a publicat în mediul online primele imagini cu Alina și cu logodnicul ei. „Totdeauna bucuroasă să fiu martoră la fericirea copiilor mei”, a scris Mariana Vidican în dreptul imaginilor.

Ce sumă a investit Alina Vidican în operațiile estetice

În ultimii ani, Alina a optat pentru mai multe operații estetice printre care s-au numărat mărirea bustului, rinoplastia, augmentarea buzelor și definirea maxilarului și a pomeților, relatează Spynews. Totodată, Alina ar fi suferit o intervenție la nivelul abdomenului după cele două nașteri.

Potrivit Spynews, Alina ar fi investit în jurul a 40 de mii de euro în toate aceste intervenții, majoritatea dintre ele fiind realizate în Statele Unite. În prezent, Alina formează un cuplu cu un om de afaceri brazilian. Asemenea Alinei, și Claude a trecut printr-un divorț.

Fotografii cu Alina înainte și după operațiile estetice găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă.

Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi. A dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață”, a spus un apropiat de-al cuplului, pentru Fanatik.ro.

Citește și:

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Andra are o relație foarte specială cu mama ei: „Este icoana mea, este bunătatea de pe Pământ”

Alina și Cristi Borcea au fost căsătoriți timp de 5 ani, din 2011 până în 2016. Omul de afaceri este în prezent căsătorit cu modelul Valentina Pelinel (40 de ani). Alături de aceasta, bărbatul are trei copii, un fiu și două fiice, Milan (5 ani) și, respectiv, gemenele Indira Maria și Rania Maria (2 ani).

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Cristi Borcea mai are 4 copii, trei din primul mariaj cu Mihaela Borcea, Patrick (22 de ani) și gemenii Antonia și Angelo (16 ani), și unul din relația cu avocata Simona Voiculescu, o fetiță, Carolyn (13 ani).

Foto: Facebook; Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter