Alina Vidican s-a logodit cu noul iubit

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 mai 2021, 12:38

Alina Vidican (37 de ani), fosta soție a lui Cristi Borcea, și iubitul său actual s-au logodit.

Claude, brazilianul milionar, în vârstă de 46 de ani, cu care Alina formează un cuplu de câteva luni, a făcut pasul cel mare cerându-i mâna fostei soții a lui Borcea, la sfârșitul lunii aprilie.

După despărțirea de Cristi Borcea, din 2016, Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite cu cei doi copii pe care îi are cu acesta, Alexandru (9 ani) și Gloria (7 ani). Alina l-a cunoscut pe actualul iubit în timpul achiziționării unei mașini, un Ferrari în valoare de 200.000 de euro. Mama Alinei, Mariana Vidican este cea care și-a dat fiica de gol, postând în mediul online câteva fotografii cu cei doi îndrăgostiți.

„Totdeauna bucuroasă să fiu martor la fericirea copiilor mei”, este mesajul Marianei Vidican postat pe pagina sa de Facebook, în dreptul pozelor cu Alina și Claude.

Citeşte şi: Mesajul fiicei lui Bill Gates după separarea părinților

Citeşte şi: Cu ce bărbați celebri a format Alexandra Dinu cupluri în trecut

Citeşte şi: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se căsătoresc. Când va avea loc marele eveniment

Citeşte şi: Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

„S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi, a dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață”, a spus un apropiat din anturajul cuplului pentru fanatik.ro.

Claude este brazilian la origine și a mai fost căsătorit.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter