Alina Radi, la un pas de tragedie la Survivor. Fosta iubită a lui Nick Rădoi a trecut prin momente cumplite

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 02 martie 2023, 04:18

Alina Radi a trăit o dramă la Survivor România. Fosta iubită a lui Nick Rădoi nu a mai avut forță după duelul disputat cu Crina Abrudan și a leșinat. Bruneta a fost scoasă rapid din apă de Faimoși și de Războinici, care s-au temut să nu se înece.

Evenimentul i-a bulversat pe concurenții de la Survivor România, care s-au îngrijorat pentru viața colegei lor, Alina Radi.

Alina Radi a leșinat la Survivor

„Săriți! Săriți”, a strigat Carmen Grebenișan. Robert Moscalu a fost primul care a ajuns la Alina Radi. Fosta iubită a lui Nick Rădoi a fost scoasă în cele din urmă din apă de Dan Ursa.

Alina Radi, la un pas de tragedie la Survivor. Fosta iubită a lui Nick Rădoi a trecut prin momente cumplite
Alina Radi, moment dramatic la Survivor. Sursă foto: Captură Pro TV

Kamara nu a stat pe gânduri și le-a venit în ajutor. „A leșinat! , a spus artistul și a sărit imediat să îi ajute pe Războinici să o scoată din apă pe Alina Radi. Medicul sosit la fața locului i-a acordat primul ajutor.

„O să fii bine, e doctorul cu tine, te ajută”, a încercat Alin Chirilă să o linștească pe concurenta din echipa Războinicilor de la Survivor România.

Alina Radi, la un pas de tragedie la Survivor. Fosta iubită a lui Nick Rădoi a trecut prin momente cumplite
Alina Radi a leșinat la Survivor România. Sursă foto: Captură Pro TV

Cine e Alina Radi?

Alina Radi, noua concurentă de la Survivor România 2023, și-a căutat îndelung fericirea și uneori a avut de suferit din cauza relațiilor în care s-a aventurat.
Alina are 34 de ani, locuiește în Timișoara și e cântăreață. Chiar dacă acum are succes, drumul până aici nu a fost ușor de parcurs.

Alina Radi, concurenta din echipa Războinicilor de la Survivor România, a dus multe lupte și în viața personală. A fost acuzată că i-a furat soțul celei mai bune prietene, a fost la un pas să îl facă din nou tată pe Nick Rădoi, dar a pierdut sarcina, și nici problemele de sănătate nu au ocolit-o.

Faimoșii, pregătiți să facă istorie la Survivor România

”Vreau să luăm două Imunități, să facem istorie”, acesta a fost gândul cu care a pornit aseară DOC în cel de-al doilea joc al săptămânii. Pe un fond în care tensiunile erau tot mai aprinse între membrii echipei Războinicilor, pe o aparentă pace și prietenie între cei din tribul roșu, totul părea realizabil. Mânați de acest gând, de dorința de a-și asigura o nouă săptămână în competiție, Faimoșii au scris ieri o nouă filă de istorie: au câștigat ambele Imunități ale săptămânii!

Războinicii au continuat certurile

După ce luni seara, Războinicii au pierdut Imunitatea și trei fete au aflat că vor simți fiorul rece al votului celor de acasă, întoarcerea în trib a fost marcată de noi certuri. ”Forjează creierul și concentrează-te”, i-a spus Andreea Moromete colegei ei, Alexandra Ciomag, care continua să-i ceară explicații pentru faptul că a nominalizat-o.

De cealaltă parte, Alexandra Porkolab, nominalizată și ea, l-a acuzat pe Alin, chiar cel care i-a spus numele că el a fost cauza pentru care în Consiliu au fost dezgropate toate secretele tribului.

Reacție nervoasă neașteptată

Cu aceste reacții din echipă, Războinicii nu s-au regăsit pe traseu și au pierdut la o diferență neașteptat de mare. Ba chiar, printre cei care au pierdut ambele puncte s-a aflat și Andrei Krișan, antrenorul de fitness obișnuit cu puncte. Acesta a avut o reacție nervoasă care i-a surprins pe toți.

Ce speră Kamara

Ca urmare a înfrângerii, Războinicii au mers direct în Consiliu și acolo au făcut, de grup, o nouă nominalizare: Lucianna! Ea li s-a alăturat Alinei, Alexandrei Ciomag și Alexandrei Porkolab la emoția de a auzi – start vot! Lucianna a ținut să menționeze că i s-a părut un vot ”spre binele echipei” și a transmis că este atât de ”recunoscătoare că nu se poate supăra dacă pleacă acasă”. Care dintre cele patru fete va părăsi competiția, vom afla în această seară.

Tot atunci, concurenții vor reveni pe traseu pentru o nouă luptă! Este timpul pentru cea mai emoționantă luptă a săptămânii, cea pentru Comunicare. Motivația este mai mare ca niciodată, iar Kamara va spune un lucru care li se aplică tuturor: ”Sper să am șansa să-i aud”. După două înfrângeri consecutive, mai pot Războinicii să se regrupeze?

Foto: Facebook, Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter