Alina Laufer, de urgență la spital. „Luptă să ducă sarcina mai departe”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 10:59

Alina Laufer (37 de ani), însărcinată în șapte luni cu gemeni, a ajuns de urgență la spital. Anunțul a fost făcut chiar de soțul ei, Ilan, care a explicat pe rețelele sociale că Alina a început să piardă lichid amniotic.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Citeşte şi: Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris soțul Alinei Laufer, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Alina Laufer mai are o fată, Karina, în vârstă de 13 ani, din prima căsnicie cu cântărețul Jorge. Alina și Jorge au divorțat în anul 2012, iar un an mai târziu,  în 2013, ea și Ilan Laufer s-au căsătorit.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter