Alina Eremia a dezvăluit rețeta de smoothie cu care-și menține silueta perfectă

De Mădălina Manole, pe
Alina Eremia este adepta unui stil de viață sănătos și asta după ce s-a chinuit o vreme să țină diverse diete pentru a scădea în greutate. Îndrăgita artistă a descoperit care este cea mai bună rețetă pentru a-și menține silueta dorită.

Alina Eremia s-a lăsat inspirată de venirea toamnei și ne-a dezvăluit rețeta de green smoothie care, de multe ori, îi ține loc de mic dejun. O rețetă care introduce în alimentație fibre, vitamine și minerale necesare pentru buna funcționare a organismului și care ajută la întărirea sistemului imunitar: „Iubesc smoothie-urile! Preferatul meu e cel cu măr verde și spanac și e super simplu de preparat: aveți nevoie de 1 măr verde, 1 felie de ananas, jumătate de lămâie, 200 ml apă și câteva frunze de baby spanac. Câteva secunde la blender and that’s it”, – a dezvăluit Alina Eremia.

Alina Eremia

Alina Eremia a aflat pe propria-i piele că o dietă sănătoasă și mișcarea sunt cea mai bună cale de a ajunge la formele și kilogramele dorite: „Încurajez pe toată lumea să își găsească un regim alimentar cu care să fie confortabil, să nu facă excese, să nu devină leneși, și să acorde super mare importanță mișcării fizice. Plus că un regim alimentar sănătos și activitatea fizică ar trebui să devină un stil de viață pentru că au efecte benefice pe termen lung și o să vă ridice nivelul de energie și o să vă schimbe starea de spirit!”, – a mai spus artista.

Alina Eremia

Alina Eremia, care s-a confruntat în trecut cu problema kg în plus, a găsit echilibrul perfect în dieta zilnică și s-a transformat radical în ultimii 3 ani. Deși a ținut foarte multe diete din momentul în care a intrat în lumina reflectoarelor, Alina nu a reușit să ajungă la silueta dorită decât în urmă cu cațiva ani. A renunțat la toate dietele care i-au dat numai bătăi de cap și în urma cărora s-a ales cu o gastrită și alte probleme de stomac și și-a schimbat radical stilul de viață.

Alina Eremia

Pe lângă o dietă echilibrată, Alina are o aplicație minune care îi calculează caloriile pe care le mănâncă în decursul unei zile, însă stilul ei de viață include foarte mult sport. Vara aleargă în parc și face tot felul de sporturi de apă, iar iarna se retrage în sala de fitness.

Citește și – Simona Gherghe și-a părăsit logodnicul chiar înainte de nuntă

Citește și – Andi Moisescu, un tată modern și relaxat: „Nu vreau să par că sunt vreun Arsenie Boca”

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter