Alina Ceușan o susține pe Carmen Grebenișan la Survivor România, după ce a fost propusă spre eliminare: ”E cea mai puternică” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 aprilie 2023, 09:38

Alina Ceușan stă cu sufletul la gură pentru Carmen Grebenișan, prietena ei, după ce a fost nominalizată pentru eliminare, la Survivor România 2023.

Alina Ceușan nu ratează nicio emisiune Survivor România 2023, unde concurează și prietena ei bună, Carmen Grebenișan. Influencerița speră ca amica ei, Carmen, concurentă la competiția filmată în Dominicană și difuzată la Pro Tv în fiecare luni, marți și miercuri de la 20.30, să rămână în show.

Alina Ceușan, alături de Carmen Grebenișan, concurenta Survivor România 2023

Sunt peste trei luni de când Carmen Grebenișan, una dintre concurentele de la Survivor România, ajunsă în Top 10, nu a mai vorbit cu Alina Ceușan, cea mai apropiată prietenă și confidentă a ei.

În exclusivitate pentru UNICA.RO, Alina a comentat situația actuală din show-ul de pe PRO TV, prezentat de Daniel Pavel, dar și ce șansă are Carmen să scape din noua nominalizare, acolo unde luptă cu Alin Chirilă pentru salvare.

Citește și: De ce a plecat Ionuț Iftimoaie de la Survivor România fără să fie eliminat? L-a rugat pe Daniel Pavel, cu lacrimi în ochi, să părăsească show-ul

Citește și: Câți bani a primit Ionuț Iftimoaie pentru participarea la Survivor 2023: „Timpul nu are preț. Nu ți-l mai dă nimeni înapoi”

Citește și: Ada Dumitru a revenit acasă: „N-aș recomanda Survivor nici dușmanilor mei”. Detalii picante din competiția filmată în Dominicană / Exclusiv

Alina Ceușan spune despre Carmen că merită să câștige show-ul pentru că este o luptătoare, și, mai mult, are un suflet frumos și cald.

Alina, publicul e obișnuit să vă vadă împreună. Acum, ea a acceptat această provocare pe cont propriu. Te așteptai să reziste atât?

Chiar dacă am auzit-o și pe ea spunând faptul că nu-și închipuie că va ajunge atât de departe în episoadele recente noi am avut încredere în ea, știu că este o fire foarte competitivă și întotdeauna luptă până la final în fiecare provocare. Cu siguranță, cu susținerea tuturor celor de acasă va ajunge mai departe.

Alina Ceușan, prietena lui Carmen Grebenișan: „Cu siguranță este cea mai puternică”

Ce părere ai despre această alianță a fetelor din fostul trib al Faimoșilor? Iată că au ajuns să fie ultimele trei din acea echipă.

Mă bucur că fetele au demonstrat că sunt puternice și pot ajunge departe, este într-adevăr neașteptat că sunt doar fete în această etapă, însă mă bucură faptul ca au fost puternice și au ajuns până aici.

Carmen este nominalizată de către colegi pentru că toți cred că este cea mai puternică din punct de vedere al susținătorilor. Ce părere ai de strategia lor?

Cu siguranță este cea mai puternică din acest punct de vedere, a demonstrat și nu de puține ori faptul că are toată susținerea celor de acasă, asta pentru că este un om frumos, simplu, cald și merită aceste lucruri.

Ce simți când o urmărești? Ce sentimente te încearcă acum că au trecut peste 3 luni și jumătate de când ai plecat? Sunteți toți cu ochii pe ea?

O urmărim în fiecare episod cu sufletul la gură și abia așteptăm să vedem fiecare etapă de care trece, îmi dau seama că este foarte greu însă știu că este foarte puternică și că această experiență o va transforma din multe puncte de vedere.

Dacă i-ai putea da un sfat pentru următoarea perioadă, care ar fi acela?

Să aibă multă răbdare și calm și să fie la fel cum a fost până acum în competiție.

Foto: Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter