Alin Oprea, exclus din familie. Copiii nu mai vor să știe nimic de el după ce a plecat la amantă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 august 2020, 18:03
Noi detalii ies la iveală despre ruptura dintre Alin Oprea și soția sa, Larisa. Fostul component al trupei Talisman are o amantă de 2 ani de zile, iar adevărul s-a aflat abia acum. 

Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț după un mariaj de 22 de ani. Cei doi au împreună doi copii care, însă, nu vor să mai știe nimic de tatăl lor după ce acesta și-a făcut bagajele și a plecat la amantă. Se pare că femeia de care Alin Oprea s-a îndrăgostit nebunește și pentru care și-a dezamăgit întreaga familie este căsătorită cu un om de afaceri din Cluj, însă asta nu i-a împiedicat pe niciunul să-și trăiască idila pe ascuns timp de doi ani:

Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu ştiau cum să reacţioneze. Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a înjosit familia cu treaba asta, nu mai are bun-simţ faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs!

El a plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa zâmbeşte, dar nimeni nu ştie ce e în sufletul ei”,- a povestit pentru Click! un prieten din anturajul familiei Oprea.

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume.

Citește și –Emily Burghelea, despre scandalul cu Antena 1: „Nu știu cum au făcut ei calculul ăsta”

Îşi acuză nevasta de lucruri ciudate, vrea să o scoată vinovată pe ea în faţa copiilor. E absolut de nerecunoscut! Gândiţi-vă că el în ultimii doi ani era adus la aeroport de amanta care posta imagini cu ei pe Facebook şi spunea că sunt fericiţi, iar el când ajungea în Anglia era ca o floricică, iubitor, respectuos, o alinta şi îi spunea acolo că abia aşteaptă să fie toţi acasă. Nu dădea nimic de bănuit. Larisa a văzut postările acelei femei abia acum. Nu înţelegea cum a putut soţul ei să fie atât de duplicitar”, – a mai dezvăluit acesta.

Citește și – Andreea Mantea recunoaște adevăratul motiv pentru care a renunțat la „Puterea Dragostei”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter