Alexis Ohanian, atac dur la adresa lui Ion Țiriac. Ce a scris soțul Serenei William pe rețelele de socializare

De Unica.ro, pe
Ion Țiriac a declarat în repetate rânduri că Serena Williams ar trebui să se retragă din tenis. Marți, după ce soția sa a învins-o pe Simona Halep în sferturile de finală de la Australian Open, Alexis Ohanian nu a rata ocazia să-i transmită un mesaj acid omului de afaceri.  

Serena Williams, în vârstă de 39 ani, s-a impus în fața Simonei Halep (29 de ani) cu scorul de 3- 6, 3-6 și a trecut de sferturile de la Australian Open. Imediat după ce partida s-a încheiat, Alexis Ohanian, soţul sportivei din SUA, a postat un mesaj pe reţelele sociale în care l-a insultat din nou pe Ion Ţiriac.

Citește și: De ce Serena Williams nu sărbătorește ziua de naștere a fetiței sale

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep, potrivit news.ro.

Conflictul dintre Alexis Ohanian și Ion Țiriac

Ion Țiriac a făcut în repetate rânduri remarci acide la adresa Serenei Williams, ceea ce a stârnit furia antreprenorului. În aprilie 2018, într-un interviu acordat pentru Sport Bild, a spus că tenisul feminin duce lipsă de personalități importante. Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a răspuns: „Cu tot respectul, are 36 de ani și 90 de kilograme. Aș vrea altceva pentru tenisul feminin”.

„La vârsta și greutatea pe care le are acum, nu se mișcă la fel cum o făcea cu 15 ani în urmă”, a mai declarat cu altă ocazie Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis. „Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a spus acesta.

Citește și: Serena Williams, pictorial sexy pentru o revistă americană FOTO

La începutul acestui an, Alexis Ohanian a început să îi răspundă cu aceeași monedă omului de afaceri român. Acesta a publicat pe rețelele de socializare mai multe mesaje jignitoare la adresa lui Țiriac.

„Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”, a scris Ohanian.

„A trebuit să caut pe Google … se pare că fiica mea în vârstă de 3 ani are mai multe victorii de Grand Slam decât acest [emoticon clovn]”, a scris Alexis, în dreptul unei pagini web care arăta victoriile fostului tenismen.

„2021 fără rețineri când vine vorba despre un clovn rasist/sexist care are o platformă și îmi jignește familia”, a mai spus el.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter