Alexandra Stan și Starlin Medina de la Survivor România 2021, momente tandre

De Unica.ro, pe

Alexandra Stan (31 de ani) și Starlin Medina (37 de ani) nu s-au cunoscut odată cu participarea în competiția Survivor România 2021, ci pe platourile de filmare ale piesei Mami, interpretată de solistă.

Alexandra Stan și Starlin Medina de la Survivor România 2021, momente tandre

În videoclip, Alexandra și Starlin joacă un cuplu. Imaginile îi surprind în ipostaze tandre, dansând pe ritmul piesei. Alexandra portă un maieu alb cu un decolteu generos care-i lasă sutienul verde și bustul vizibil.

În partea de jos, artista poartă o pereche de jeanși albaștri lungi. Starlin poartă o ținută identică, un maieu alb și o pereche de jeanși. Alexandra apare în bucătărie gătind și imaginându-și momentele tandre dintre ea și partener.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

În prezent, solista face parte din echipa Faimoșilor, în timp ce Starlin face parte din cea a Războinicilor. Starlin este instructor fitness și zumba, dar și percuționist.

„Particip la Survivor România 2021 pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut”, a declarat Starlin.

Alexandra Stan: „Vreau să mă cunosc cu adevărat”

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că, după anul 2020, nimic nu mă mai sperie.

Motivul principal pentru care particip la Survivor România 2021 este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management.

Și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non-stop. Sper că ei să continue să mă susțină de acasă. Vreau să-mi cunosc adevăratele limite”, a declarat și Alexandra Stan.

Foto: Instagram

Citește și:

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. De ce vrea custodia totală a fiilor lor

Justin Timberlake, tată pentru a doua oară! A dezvăluit numele bebelușului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter